The house of stylish and original Delft Blue

Nieuwste producten

Alle nieuwe producten bekijken

Schiffmacher Royal Blue Tattoo Collectie breidt uit.

16 november 2023 - Ten ere van het jaar van de draak in 2024 lanceert Royal Delft, in samenwerking met Henk Schiffmacher, de Royal Blue Dragon Series bestaande uit drie drakenborden: de Water Dragon, de Tribal Dragon en de Blue Dragon. De Royal Blue Dragon Series is een uitbreiding van de Schiffmacher Royal Blue Tattoo-collectie, een unieke samenwerking tussen Schiffmacher en Royal Delft.

Amitābha x Royal Delft Lamp Collection

15 november 2023 - Ervaar de samensmelting van tijdloze kunst en modern interieurdesign met de exclusieve Amitābha Studio x Royal Delft Lampencollectie. De collectie omvat twee uitzonderlijke stukken: een handgeschilderde tafellamp in beperkte oplage met een levendige lampenkap en een Delftsblauwe handgeschilderde voet, en de verfijnde Delfts Witte open editie tafellamp, voorzien van een keramische witte voet met prachtige lampenkap met hetzelfde ontwerp siert de handgeschilderde basis van zijn verzamelbare tegenhanger.

Extinct Animals decorative tiles - Moooi and Royal Delft

Moooi x Royal Delft breiden collectie uit met 8 Delfts Blauwe tegels

2 november 2023 - Goed nieuws voor alle Moooi en Royal Delft fans! Moooi x Royal Delft lanceert een collectie tegels geïnspireerd op de succesvolle Extinct Animals collectie. Met de 8 verschillende decoratieve Delfts Blauwe tegels met daarop de Golden Tiger, Armoured Boar, Queen Cobra, Mimic Moth, Dodo Pavone, Dwarf Rhino, Dandelion Cranes en de Pogo Goat kun je eigen verzameling Extinct Animals creëren. De Extinct Animals Tiles zijn een geweldig cadeau voor de feestdagen voor alle interieur liefhebbers die graag een persoonlijk en onderscheidende touch toevoegen aan hun interieur.

Delfts Blauwe tentoonstelling bij Paleis Soestdijk

31 oktober 2023 - In het najaar van 2023 organiseert Paleis Soestdijk, samen met Nicole Uniqoule, een grote tentoonstelling 'De Vrouwen van Soestdijk'. De prestigieuze status van Paleis Soestdijk is mede te danken aan de vrouwen die gedurende de afgelopen eeuwen hier tijdens de zomermaanden graag verbleven. Waaronder Mary Stuart, dé inspiratiebron achter het iconische stuk Proud Mary. 

Paleis het Loo collectie - Delfts Blauw

Koninklijke collectie voor Paleis Het Loo

15 september 2023 - Ter gelegenheid van de heropening van Paleis Het Loo in april 2023 ontwikkelde Royal Delft een koninklijke collectie. De collectie belicht het prachtige paleis, de iconische pauwen, en de gracieuze fontein. De eyecatcher van deze collectie is alom bekende Proud Mary die voor het eerst een prachtige parelketting draagt.Meer nieuws

Delfts Blauw sinds 1653

Royal Delft creëert al sinds 1653 hoogwaardig Delfts Blauw. Van generatie tot generatie wordt dit eeuwenoude ambacht doorgegeven en worden nog altijd iconische topstukken volledig met de hand gemaakt in Delft. Naast klassieke stukken bestaat de collectie ook uit hedendaagse decoraties. De gehele collectie is te bekijken in de Royal Delft webshop en in onze showroom in Delft. Wilt u zien hoe authentiek Delfts Blauw wordt gemaakt? Bezoek dan het Royal Delft Museum.

Delfts Blauw bord

Shop onze Delfts Blauwe Borden

Delfts Blauwe Vazen

Bekijk ons uitgebreide aanbod vazen

Call & Collect

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Stel jouw vraag

Antwoord in 2 werkdagen

Bel +31 (0)15-7600800

Direct antwoord