Blue D1653

Collar Bottle Blue & Polychroom Edition

De handgemaakte en handgeschilderde Collar Bottle Blue en Polychroom Edition uit de Blue D1653 collectie is een prachtig Delfts Blauwe interieurstuk. Het iconische design op het hedendaagse object is een echte eye-catcher, ontworpen door Arian Brekveld.

Deze prachtige Delfts Blauwe vaas wordt met de hand gemaakt in onze fabriek in Delft. Van het maken van de mal, het gieten van de klei tot aan het schilderen van deze uniek vaas. Tijdens elke stap van het maak-proces wordt er door de makers van Royal Delft gelet op de details.

Doordat de Collar Bottle Blue en Polychroom Editions met de hand gemaakt en geschilderd wordt, is er een levertijd van twee tot drie weken.

 

 

Collar Bottles & Bowls

Touch of Blue servies

Het Touch of Blue servies is onderdeel van de BlueD1653 collectie en kenmerkt zich door een verfijnd esthetisch detail. De producten van BlueD1653 zijn ontworpen door Nederlandse gildemeesters uit de 21e eeuw: beroemde Nederlandse ontwerpers. Zij creëren en ontwikkelen nieuwe producten en laten zich inspireren door de meesterschilders van Royal Delft. De samenwerking leidt tot producten met een eigen karakter; Delfts Blauw ontmoet Dutch Design. Touch of Blue servies is ontworpen door Arian Brekveld. Maak kennis met de uitgebreide collectie.

Versatiles, Double Heritage, Blue Belly Tea & Blue Rings.

Breid de serviescollectie uit met een aantal prachtige eyecatchers. Serveer voor sushi of tapas op één van de versatiles. De Versatiles stukken en de Double Heritage collectie zijn ontworpen door Damian O’Sullivan. Chris Koens heeft de fruit ring, desk ring, tea pot en mugs ontworpen.