Delfts Blauwe huwelijksgeschenken

Delfts Blauw huwelijk

Een tijdloos en blijvend huwelijkscadeau geven? De collectie van Royal Delft bevat prachtige cadeaus voor het bruidspaar. Van klassieke handgeschilderde herinneringsborden tot moderne tegels met een gouden knipoog.

Een echte eyecatcher voor ieder interieur is het Diskus bord “Ja”. Prachtige huwelijkscadeaus voor een bruidspaar met een link naar Delft, Nederland, of liefhebbers van mooie items voor in het interieur. 

 

Voor het bruidspaar – gepersonaliseerd huwelijkscadeau

Een klassiek geschenk is een handgeschilderd huwelijksbord door de meester-schilders van Royal Delft. De prachtige borden worden volledig in Delft gemaakt en zijn allen te personaliseren in overleg met ons atelier. Een klassiek en tijdloos cadeau om indruk mee te maken.

Een gouden knipoog naar de toekomst

Een origineel cadeau om alle vormen van liefde te vieren: Goldie Tiles huwelijk. De twee tegels komen in een speciale geschenkverpakking. De designers van Royal Delft hebben de originele Delfts Blauwe tegels als canvas gebruikt en op een humoristisch wijze een vertaling gemaakt naar het hier en nu.

De tegels worden met de hand gemaakt in Delft en hebben een gouden touch. Naast het bruidspaar bestaat de collectie uit een verschillende varianten die met elkaar te combineren zijn. Een geschenk dat een lach zal toveren op het gezicht van het bruidspaar.

Goldie Tiles Huwelijk

Luxe Delfts Blauwe serviezen

Houd het bruidspaar van fine dining, verras hen dan met items uit één van onze Delfts Blauwe serviezen. Items uit het klassieke Peacock Symphony servies of het moderne Touch of Blue servies maken zeker indruk op het bruidspaar. Een prachtig tijdloos en duurzaam huwelijkscadeau, wat bij elke levensgebeurtenis uitgebreid kan worden.
Touch of Blue Servies

Peacock Symphony

Touch of Blue