Black and White Reflection Series

Royal Delft presenteert met trots de Black and White Reflection Series, een nieuwe manier decoreren die het traditionele Delfts aardewerk in een ander licht plaatst. De objecten in deze serie zijn verrijkt met een krachtig ton-sur-ton reflectie-effect in zowel zwart als wit, waardoor de tijdloze flora- en fauna-decoratiestijl op een unieke wijze tot leven komt. Geselecteerd uit de BlueD1653-collectie, ontworpen door de gerenommeerde Nederlandse ontwerper Arian Brekveld en ontwerp duo Koens & Middelkoop, vormen de twee prachtige Collar Bowls en de iconische Proud Mary samen een krachtige serie.

Moooi x Royal Delft Black Edition

MOOOI x Royal Delft introduceert met trots de Black Edition, speciaal gemaakt voor drie geselecteerde items uit de Dutch Design collectie van Marcel Wanders: The Killing of the Piggy Bank, The Rabbit en Vase Model 6. Deze collectie relateert aan de Black and White Reflection Series van Royal Delft en valt op door de gouden details en krachtige ton-sur-ton reflectie-effecten. Andere opvallende items binnen deze collectie zijn: de met de hand beschilderde Blow Away Vase van Studio Front en de nieuwe tegels uit de Extinct Animals collectie.

 

Het ontwerp | Arian Brekveld en Koens & Middelkoop

De ontwerpen van Arian Brekveld en Koens & Middelkoop, vooraanstaande Nederlandse ontwerpers met een indrukwekkend portfolio, vormen de basis voor de Black and White Reflection Series van Royal Delft. Koens & Middelkoop hebben in nauwe samenwerking met Royal Delft de wereldwijd bekende Proud Mary ontworpen, beschikbaar in zowel transfer- als handgeschilderde versies. Arian Brekveld heeft op zijn beurt bijgedragen aan de serie met onder andere de verfijnde Collar Bowls Nr. 1 en Nr. 3.

Dit jaar hebben deze prachtige stukken een eigentijdse transformatie ondergaan onder leiding van het Design Team van Royal Delft. De objecten zijn nu in volledig zwart of wit, met daarop de krachtige ton-sur-ton bloemdecoratie, verkrijgbaar. De nieuwe decoratie techniek brengt een reflecterend effect naar voren, waarbij de traditionele flora- en fauna-decoratiestijl opvallend goed tot zijn recht komt.

Black and White Reflection Series
Black and White Reflection Series
Black and White Reflection Series