Delfts Blauw maatwerk en relatiegeschenken

Delfts Blauw maatwerk en relatiegeschenken

Delfts Blauwe relatiegeschenken

Heb jij een bijzonder moment te vieren, ben je op zoek naar een onderscheidend cadeau of wil je jouw bedrijfspand in het klein laten vereeuwigen? Voor ieder gedenkwaardig – zowel zakelijk als privé – moment heeft Royal Delft een uniek geschenk.

Royal Delft biedt jou een uitgebreide collectie geschenken, van traditionele borden, schalen en vazen tot aan moderne objecten. Aan vrijwel ieder geschenk kan een persoonlijk accent worden gegeven, maar je kunt er ook voor kiezen om een object helemaal naar jouw hand te laten zetten: van vorm tot decoratie in samenspraak met onze vakmensen en schilders. Bij Royal Delft vertalen wij jouw wens naar een authentiek Delfts Blauw product.

Of je nu een jubileum of pensionering viert, de geboorte van jouw (klein)kind of een huwelijk op een unieke manier wilt laten herinneren, Royal Delft denkt graag met je mee in de talloze mogelijkheden.

 

Bekijk alle mogelijkheden

 

Meer informatie? Neem contact op met een van onze accountmanagers:

 

Neem contact op

 

Handbeschilderd of transfer?

Royal Delft maakt gebruik van een tweetal eeuwenoude technieken om Delfts Blauw te creëren. De oorsprong en kern van Royal Delft is het schilderen met de hand. Bijzonder aan dit maatwerk is dat je dit al vanaf 1 stuk kunt bestellen. Een echt luxe geschenk, voor veel verschillende gelegenheden.

De afgeleide van de handbeschilderde techniek is de zeefdruktechniek, ofwel transfer techniek. Hierbij ontwerpen de meester-schilders van Royal Delft de decoratie. De decoratie wordt door middel van een transfer, de zeefdruk, op de artikelen geplakt waarna ze tijdens het bakproces met de glazuurlaag versmelt.

Jouw eigen Delfts Blauwe bedrijfspand

Miniatuurpanden met karakter

Bij het vertalen van een pand in een miniatuur is het handschrift van de modelleur van groot belang. Het weglaten van bepaalde elementen is nodig om het model te kunnen gieten. De modelleurs van Royal Delft weten dit zo te doen dat het unieke karakter van uw pand behouden blijft.

 

Handbeschilderde huisjes

Nadat het kleimodel is gegoten en afgewerkt tot een zogenaamd biscuit zal de meester-schilder het pand schilderen met de onmiskenbare Delfts Blauwe decortechnieken. Blauwschakeringen en detail worden door de schilder aangebracht waardoor het huisje tot leven komt.

Maatwerk

Met transfertechniek

Als alternatief voor hand schilderen bestaat ook de mogelijkheid om het decor middels gezeefdrukte transfers aan te brengen. Onze meesterschilder maakt éénmalig een ontwerp die daarna in veelvoud gedrukt kan worden. Deze techniek is het meest geschikt voor grotere aantallen maar vanaf 25 stuks loont het al deze te onderzoeken.

Volledig gepersonaliseerd

Een project volledig naar jouw eigen ontwerp? We kunnen bij Royal Delft zelfs een volledig gepersonaliseerde vorm voor jou creëren met een speciaal ontwikkelde mal. De mallenmaker gaat aan de slag met een nieuwe mal en de meester-schilder bepaalt samen met jou het ontwerp. Zo krijg je een uniek object. Het maken en ontwerpen van een mal is een intensief en tijdrovend proces, houd rekening met een doorlooptijd van circa 3 maanden.

Beschikt jouw bedrijf over een uniek pand dat je graag wilt laten vastleggen? Bij Royal Delft kunnen we het pand aan de hand van tekeningen omvormen naar een authentiek Delfts Blauw pand. Afhankelijk van de oplage en het budget kun je kiezen uit een handbeschilderde decoratie of een getransfereerde variant.

 

Jouw eigen logo

Een typisch Hollands geschenk met een kleine persoonlijke toevoeging? Onze producten zijn hier uitstekend voor geschikt. Je kunt een bedrijfslogo op vrijwel ieder product laten aanbrengen, zowel op de voor- als achterkant. Het toevoegen van een logo is mogelijk op een enkel handgeschilderd stuk of in een grotere oplage die wordt gedecoreerd door middel van een zeefdruktechniek.

 

Neem contact op

Voorbeelden maatwerk

Lord Lou Productie
Skully Maatwerk
Johan Cruyff Foundation