Delfts Blauw maatwerk en relatiegeschenken

Delfts Blauw maatwerk en relatiegeschenken

Delfts Blauw op maat gemaakt

Voor ieder gedenkwaardig – zowel zakelijk als particulier – moment heeft Royal Delft een uniek geschenk

Bij een bijzondere gebeurtenis past een stijlvol geschenk. Het is een goede traditie dit geschenk een persoonlijk karakter te geven. Een traditie, die prachtig tot uiting komt in handgemaakte producten van Royal Delft. Denk bijvoorbeeld aan een herinneringsbord voor een geboorte, een huwelijk of een jubileum. Ook voor het vereeuwigen van zakelijke mijlpalen zijn er mogelijkheden. Bijvoorbeeld een handgeschilderd portretbord of de verwerking van een bedrijfspand of een logo op een tegel, bord of vaas.

Royal Delft biedt jou een uitgebreide collectie geschenken, van traditionele borden, schalen en vazen tot aan moderne objecten. Aan vrijwel ieder geschenk kan een persoonlijk accent worden gegeven, maar je kunt er ook voor kiezen om een object helemaal naar jouw hand te laten zetten: van vorm tot decoratie in samenspraak met onze vakmensen en schilders. Bij Royal Delft vertalen wij jouw wens naar een authentiek Delfts Blauw product.

Of je nu een jubileum of pensionering viert, de geboorte van jouw (klein)kind of een huwelijk op een unieke manier wilt laten herinneren, Royal Delft denkt graag met je mee in de talloze mogelijkheden. 

Handgeschilderd of zeefdruk techniek

Royal Delft creëert al sinds 1653 hoogwaardig Delfts Blauw en maakt gebruik van een tweetal eeuwenoude technieken om Delfts Blauw te creëren. De oorsprong en kern van Royal Delft is het schilderen met de hand. In het atelier in Delft werken de schilders en meesterschilders van Royal Delft. Met hun toewijding en vakmanschap creëren zij die meest prachtige Delfts Blauwe objecten. Deze producten worden volledig met de hand in Delft gemaakt, het is mogelijk om hier 1 stuk van te bestellen. Een echt uniek en luxe geschenk, voor veel verschillende gelegenheden. 

Naast het met de hand beschilderen van producten is het het decoreren van producten is mogelijk om via de zeefdruk techniek (transfer) een decoratie op een product te zetten. Deze techniek wordt al sinds het einde van de 19e eeuw door Royal Delft toegepast en kent zijn oorsprong in Engeland. De decoratie wordt door middel van een transfer, de zeefdruk, op de producten geplakt en tijdens het bakproces versmelt de transfer met de glazuurlaag. 

Bekijk de mogelijkheden

Heb je een bijzonder moment te vieren en wil je verder geïnspireerd raken? Neem hieronder een kijkje bij het particuliere en het zakelijke maatwerk. 

Particulier maatwerk

Zakelijk maatwerk

Royal Delft inspireert jou graag met Delfts Blauw maatwerk

Lord Lou Productie
Skully Maatwerk
Johan Cruyff Foundation