Wild Flower Series

Een ode aan de natuur en haar wilde bloemen

Royal Delft introduceert de nieuwe Wild Flower serie. De serie wordt gelanceerd met een prachtige Proud Mary en kleurrijke tegels. De collectie is een ode aan wilde bloemen en brengt je terug naar de natuur. De decoratie van deze collectie is uitgewerkt in polychroom. Het bloemige dessin is geïnspireerd op de oude tegels van de Westraven collectie uit de jaren `30. De polychroom Proud Mary en de tegels worden nu exclusief uitgebracht.  

Proud Mary Wild Flower

Wegens groot succes wordt de Proud Mary Collectie verder uitgebreid uit met een prachtige kleurrijke editie: Proud Mary Wild Flower. De decoratie van deze editie van Proud Mary is geïnspireerd op de oude bloementegels van de Westraven collectie uit de jaren `30. Moderne interieurs laten zich in het hier en nu kenmerken door invloeden uit de natuur. Wilde bloemen die als inspiratie voor de ontwerpers in de jaren`30 hebben gediend, worden bijna 100 jaar later door de designers van Royal Delft naar een nieuw niveau getild.

 

Bekijk de Proud Mary Wild Flower

Wild Flower Tegels

Wilde bloemen in moderne interieurs

Moderne interieurs laten zich kenmerken door invloeden uit de natuur. De inspiratie van de ontwerpers van Westraven in de jaren ’30 kwam dan ook direct uit de natuur. Bloemen zoals de bostulp, de kievietsbloem en de bosrank die als inspiratie voor hen dienden, worden bijna 100 jaar later door de designers van Royal Delft naar een nieuw niveau getild. De dessins zijn in de meerkleurige decoratietechniek polychroom ontwikkeld. Hierbij worden de kleuren geel, groen, blauw en roodbruin gebruikt. De kennis van het werken met deze specifieke kleuren komt vanuit de landen rondom de Middellandse Zee. Deze aardse kleuren vormen de basis van hedendaagse moderne interieurontwerpen.

 

Bekijk de Wild Flower Tegels 

Wild Flower Series