BLUE Transition

Blue Transition servies

Artistic Evolution on a plate

Blue Transition neemt je mee op een artistieke reis van traditie en moderne kunst. Het zesdelig Delfts Blauwe servies Blue Transition oogt in zijn geheel als een speels en abstract kunstwerk. Ieder deel met zijn unieke decoratie en in zijn geheel verbonden door het centrale onderwerp: de iris. Blue Transition is een modern servies gemaakt voor dagelijks gebruik.

Stijlvolle mix and match serie met zes unieke designs

Alle zes de delen van Blue Transition hebben een karakteristieke decoratie en werken perfect als een in het oog springend element tijdens een gezellig koffiemoment, een feestelijke brunch, een eenvoudige lunch of het borrelmoment. Blue Transition is een echte mix en match serie die past bij de nieuwe eettrends. Een stijlvolle serie voor elke dag, voor ieder moment.

 

“Ik zag een duidelijk beeld voor me: de inkt die uiteindelijk gestileerd wordt, als een soort animatie met veel beweging. Een transitie waarin de dans van het materiaal een lijnenspel wordt en uiteindelijk resulteert in een bloem. Hiermee wilde ik de schoonheid en eenvoud van de Hollandse iris vastleggen en eren”

– meester-schilder Royal Delft

Bord M - Blue Transition

Het Blue Transition servies

Bord Diep - Blue Transition
Bord L - Blue Transition
Blue Transition Servies

Bord Diep - Ideaal voor een heerlijk bord pasta of een salade.

Bord L - Goed te gebruiken als onderbord of voor een hoofdgerecht.

Bord M - Dit kleinere bordje doet het goed bij voorgerechten of hapjes.