Delfts Blauwe Kerst

Stijlvolle kerstdecoratie van Royal Delft

Decoreer je kerstboom met de Delfts Blauwe kerstcollectie van Royal Delft. De elegante kerstcollectie past perfect bij een traditionele Kerst. Verrijk ieder jaar je collectie met de nieuwe stukken van de exclusieve handgeschilderde collectie of met een gepersonaliseerd kerstornament. De klassieke kerstdecoratie van Royal Delft bestaat onder meer uit kerstballen, kerstklokjes, kerstkegels en de exclusieve handgeschilderde kerstballen en kerstborden 2021. 

 

Shop de kerstcollectie

Kerstbel 2021 Royal Delft

De Delfts Blauwe kersttraditie

Elke winter ontwikkelt Royal Delft een serie handgeschilderde kerstartikelen die aansluiten bij een centraal thema. Iedere vijf jaar bepalen de designers en meesterschilders van Royal Delft het kerstthema dat te zien zal zijn in de handgeschilderde decoraties op de kerstornamenten.  Geheel volgens traditie wordt er ieder jaar een kerstbal, kerstbel en een tweetal kerstborden gecreëerd.  Elke kerstserie wordt alleen gedurende één jaar geproduceerd en is zodoende altijd gelimiteerd. De handgeschilderde thematische kerstdecoratie is een perfect exclusief cadeau voor de feestdagen.

 

Exclusieve handgeschilderde kerstdecoratie 2021

De serie kerstartikelen van dit jaar is evenals de vorige jaren geïnspireerd op bouwkeramische elementen. Dit jaar is de laatste uit de serie van vijf jaar. De bouwkeramisch elementen zijn terug te vinden in onder andere de historisch binnentuin en in het museum van Royal Delft. De 2021 serie laat de galerij in de binnentuin van Royal Delft Museum zien en is ontworpen door meester-schilderes Caroline Hartman.

Bekijk de kerstcollectie 2021

kerstbord klein 2021