Happy Holidays

Stijlvolle kerstdecoratie van Royal Delft

Decoreer je kerstboom met de Delfts Blauwe kerstcollectie van Royal Delft. De elegante kerstcollectie past perfect bij een traditionele Kerst. Verrijk ieder jaar je collectie met de nieuwe stukken van de exclusieve handgeschilderde collectie of met een gepersonaliseerd kerstornament. De klassieke kerstdecoratie van Royal Delft bestaat onder meer uit kerstballen, kerstklokjes, kerstkegels en de exclusieve handgeschilderde kerstballen en kerstborden 2022. 

 

Shop de kerstcollectie

Delfts Blauw Kerst

Shop nu dé cadeau items van 2022:

Delfts Blauw Henk Schiffmacher kerstbal

The most wonderful tattoo of the year with Henk Schiffmacher

Naast de handgeschilderde collectie voegt Royal Delft een kerstbal toe met een out of the box karakter. Een bal gedecoreerd met de alom bekende designs van Henk Schiffmacher. De samenwerking tussen Royal Delft en Schiffmacher startte in 2019 en heeft geleid tot een interessante collectie, genaamd Royal Blue Tattoo, waarbij de gemene deler inkt verbindt is. Dit jaar is er een kerstbal aan deze collectie toegevoegd.

 

Bewonder de kerstbal

Ga voor een exclusieve Kerst:

Met de hand gemaakt in Delft

De oorsprong en kern van Royal Delft is het hand beschilderen van hoogwaardig Delfts Blauw. In het atelier in Delft worden alle handbeschilderde producten op ambachtelijke wijze gemaakt. Van het maken van de mallen, tot aan het decoreren door onze meesterschilder, een prachtig proces dat resulteert in superieur en iconisch aardewerk. Maak jouw Kerst écht bijzonder met één van deze unieke items.

Kerstcollectie 2022

Ook dit jaar introduceert Royal Delft traditiegetrouw een prachtige handgeschilderde kerstcollectie. De collectie van 2022 bestaat uit twee kerstborden, een kerstbal en een kerstbel, allen met de hand gemaakt door onze meester-schilders in Delft

De jaarlijkse handgeschilderde kerstcollectie is geïnspireerd op landschappen en daarmee een directe link naar de nieuwe tentoonstelling van Royal Delft Museum: Van Ruisdael tot Frytom. Het thema landschappen is door onze meester-schilder Jan-Willem van Nieuwenhuizen uitgewerkt tot een prachtige collectie.

Schilder jouw eigen kerstornament!

Jouw eigen Delfts Blauwe kerstornament schilderen? Dat kan tijdens deze schilderworkshop bij Royal Delft Museum! Bij aanvang van de workshop kies je uit een kerstbal, -bel of – druppel. Laat je creativiteit gaan en schilder met traditionele zwarte verf. Bij het afbakken verandert de kleur in het bekende Delfts Blauw.

Na ongeveer 10-12 werkdagen kun je jouw ornament ophalen of we versturen het naar jouw huisadres. Verzendkosten zijn nog niet inbegrepen in de prijs en de workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Prijs € 47,50 p.p.

Boek een schilderworkshop