Goldie Tiles

Goldie Tiles Royal Delft

De designers van Royal Delft hebben de originele Delfts Blauwe tegels als canvas gebruikt en op een humoristisch wijze een vertaling gemaakt naar het hier en nu. Elke tegel wordt met de hand gemaakt in Delft en vertelt zijn eigen verhaal.

De combinatie van oer-Hollands ontwerpen en hedendaagse toevoegingen levert unieke en komische tegels op zoals de ‘Sushi Chef’. Het originele ontwerp laat een steltenloper zien, bij de Goldie Tile zijn van de stelten sushi stukjes gemaakt. Zowel steltlopen als sushi met stokjes eten kost tijd en doorzettingsvermogen. Oefening baart kunst, zet ‘m op!

Dutch Design voor ieder interieur

De Goldie Tiles passen perfect binnen Dutch Design. De ontwerpen zijn minimalistisch en gemaakt met gevoel voor humor. Stijl de wand in jouw huiskamer af met een aantal van deze unieke tegels en combineer ze met de wandborden en tegels van bijvoorbeeld de Schiffmacher- en Wunderkammercollectie óf hang ze naast onze traditionele Delfts Blauwe tegels. De Goldie Tiles zijn een echte musthave in ieder hedendaags interieur.

 

Originele ontwerpen van vroeger

Delfts Blauwe tegels en Royal Delft zijn al eeuwenlang onlosmakelijk met elkaar verbonden. De tegelcollectie varieert van traditionele oudhollandse tekeningen tot de moderne designs.

‘De collectie van Royal Delft kent rijke schatten, één daarvan is de alom bekende Delfts Blauwe tegel. In binnen- en buitenland wordt dit stukje Hollandse nostalgie weer herontdekt. Door het geven van een hedendaagse twist aan onze klassieke tegel, wordt deze tegel weer een echte eyecatcher’, aldus Joffrey Walonker (Design Manager Royal Delft).

Goldie Tiles in the wild #Goldietiles

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Geef jij een tegel uit de Goldie Tiles collectie cadeau of heb jij het perfecte plekje in huis gevonden voor jouw tegel? Laat het dan ons weten! Deel jouw story of bericht op social media met #goldietiles.

Goldie Tiles thuis