Royal Delft Business

Royal Delft creëert als sinds 1653 hoogwaardig Delfts Blauw. Daarnaast is het ook de laatst overgebleven Delfts Blauwe fabriek sinds de 17e eeuw. De fabriek heeft kunnen overleven dankzij de voortdurende innovaties in productiemethodes, designs en decoraties. Zo ontstonden er bijvoorbeeld verrassende Pijnacker en Delfts zwart collecties en succesvolle vernieuwende Dutch Design objecten zoals Proud Mary. Royal Delft is wereldberoemd en staat bekend om haar uitmuntende kwaliteit, het innovatieve ambacht en iconische designs en decoraties. Het originele Delfts Blauw van Royal Delft is geliefd sinds de 17e eeuw en is verworden tot één van de meest kenmerkende Dutch Design merken ter wereld.

 

Word een Royal Delft retailer

 

Dutch Design sinds 1653

Onze collectie bestaat uit iconisch handgeschilderde producten, maar ook prachtige affordable dutch design items. Van tulpenvazen tot tegels en van klassiek tot polychroom. De hoge kwaliteit van de producten en de unieke collecties, zorgen ervoor dat de retailers van Royal Delft unieke items kunnen verkopen. Hiermee worden de klanten echt verrast. We werken samen met toonaangevende merken, zoals Mercis (nijntje), Moooi, Henk Schiffmacher en I-DO. Zo zorgen wij ervoor dat de oude ambacht meegaat met de moderne tijd en er unieke creaties ontstaan. De retail familie van Royal Delft is verspreid over de hele wereld. Van luxe interieurwinkels tot museumwinkels. Door de diversiteit van Delfts Blauwe producten kan Royal Delft in verschillende soorten winkels verkocht worden.

 

Onze collecties, samenwerkingen en highlighted producten

Meet the team

Jeroen Puyman

Commercieel Directeur

j.puyman@royaldelft.com

Mirjam Boon

Export Manager

+31 (0)6 – 22 12 18 34

m.boon@royaldelft.com

Germaine Ligthart

Account Manager

+31 (0)6 – 58 71 22 81

g.ligthart@royaldelft.com

Roel Beks

Account Manager

+31 (0)6 – 30 98 18 68

r.beks@royaldelft.com

Angelique Arkesteijn

Sales Support Coordinator

+31 (0)15 – 76 00 80 0

sales@royaldelft.com

Sandra Snijders

Sales Support Coordinator

+31 (0)15 – 76 00 80 0

sales@royaldelft.com

Stefan de Buck

Sales Support Coordinator

+31 (0)15 – 76 00 80 0

sales@royaldelft.com

Annette de Jong

Sales Support Coordinator

+31 (0)15 – 76 00 80 0

sales@royaldelft.com

Word een Royal Delft retailer

Email(Vereist)

Ontmoet de makers van Royal Delft

Nieuws

Royal Delft introduceert Black and White Reflection Series

8 februari 2024 - Royal Delft presenteert met trots de Black and White Reflection Series, een nieuwe manier decoreren die het traditionele Delfts aardewerk in een ander licht plaatst. De objecten in deze serie zijn verrijkt met een krachtig ton-sur-ton reflectie-effect in zowel zwart als wit, waardoor de tijdloze flora- en fauna-decoratiestijl op een unieke wijze tot leven komt. Geselecteerd uit de BlueD1653-collectie, ontworpen door de gerenommeerde Nederlandse ontwerpers Arian Brekveld en Koens & Middelkoop, vormen de twee prachtige Collar Bowls en de iconische Proud Mary samen een krachtige serie.

Royal Delft breidt Astonia collectie uit

1 februari 2024 - De prachtige Astonia vaas is de nieuwste toevoeging binnen de bestaande Astonia collectie. De vaas is handgemaakt door de ambachtslieden in het atelier in Delft. Haar prachtige vorm maakt haar tot een onmisbare eyecatcher in ieder interieur. De rijke decoratie van de Astonia vaas laat prachtige vogels zien in combinatie met verschillende soorten bloemen.

Jumping Amsterdam x Royal Delft

Jumping Amsterdam x Royal Delft: een gepersonaliseerd Delfts Blauw stalbord

19 januari 2024 - In samenwerking met Jumping Amsterdam biedt Royal Delft nu de mogelijkheid om een gepersonaliseerd Delfts Blauw stalbord te laten creëren voor jouw paard. De ervaren kunstschilders van Royal Delft hebben een prachtig ontwerp gemaakt, waarbij de naam van jouw paard centraal staat.

CAMILLA x Royal Delft

Unieke samenwerking tussen Australisch luxe modelabel CAMILLA en Royal Delft.

17 januari 2024 - Na een inspirerende reis naar Nederland nodigde het Australische luxe modelabel CAMILLA Royal Delft uit voor een uniek mondiaal partnerschap. De samenwerking heeft geresulteerd in een prachtige collectie van CAMILLA, geïnspireerd op de kunstwerken en ontwerpen van Royal Delft. Deze baanbrekende onderneming brengt de kenmerkende CAMILLA-stijl en het tijdloze, eeuwenoude vakmanschap van Royal Delft samen in een werkelijk ongeëvenaarde, unieke collectie. Deze twee iconische merken verenigen zich om de grenzen van mode en kunstenaarschap opnieuw te definiëren.

Royal Delft introduceert innovaties tijdens Maison et Objet in Parijs

21 december 2023 - Van 18 tot en met 22 januari is Royal Delft aanwezig bij Maison et Objet, waar wij een uitgebreide collectie Dutch Design presenteren. Tijdens deze internationale vakbeurs brengen wij onze nieuwste objecten en collecties onder de aandacht, waaronder de verbluffende Black and White Reflection Series, de uitbreiding van de Moooi collectie met de Black Edition en de nieuwe toevoeging aan de succesvolle Astonia collectie.Meer nieuws