Royal Delft Business

Royal Delft creëert als sinds 1653 hoogwaardig Delfts Blauw. Daarnaast is het ook de laatst overgebleven Delfts Blauwe fabriek sinds de 17e eeuw. De fabriek heeft kunnen overleven dankzij de voortdurende innovaties in productiemethodes, designs en decoraties. Zo ontstonden er bijvoorbeeld verrassende Pijnacker en Delfts zwart collecties en succesvolle vernieuwende Dutch Design objecten zoals Proud Mary. Royal Delft is wereldberoemd en staat bekend om haar uitmuntende kwaliteit, het innovatieve ambacht en iconische designs en decoraties. Het originele Delfts Blauw van Royal Delft is geliefd sinds de 17e eeuw en is verworden tot één van de meest kenmerkende Dutch Design merken ter wereld.

 

Word een Royal Delft retailer

 

Dutch Design sinds 1653

Onze collectie bestaat uit iconisch handgeschilderde producten, maar ook prachtige affordable dutch design items. Van tulpenvazen tot tegels en van klassiek tot polychroom. De hoge kwaliteit van de producten en de unieke collecties, zorgen ervoor dat de retailers van Royal Delft unieke items kunnen verkopen. Hiermee worden de klanten echt verrast. We werken samen met toonaangevende merken, zoals Mercis (nijntje), Moooi, Henk Schiffmacher en I-DO. Zo zorgen wij ervoor dat de oude ambacht meegaat met de moderne tijd en er unieke creaties ontstaan. De retail familie van Royal Delft is verspreid over de hele wereld. Van luxe interieurwinkels tot museumwinkels. Door de diversiteit van Delfts Blauwe producten kan Royal Delft in verschillende soorten winkels verkocht worden.

 

Onze collecties, samenwerkingen en highlighted producten

Meet the team

Jeroen Puyman

Commercieel Directeur

Mirjam Boon

Export Manager

Germaine Ligthart

Account Manager

Roel Beks

Account Manager

 

Giel Seppen

Account Manager

 

Maire Saya

Teamleader Customer Service

Angelique Arkesteijn

Sales Support Coordinator

Sandra Snijders

Sales Support Coordinator

Stefan de Buck

Sales Support Coordinator

Word een Royal Delft retailer

Email(Vereist)

Ontmoet de makers van Royal Delft

Nieuws

The Spirit of Heineken

21 mei 2024 - The Spirit of Heineken, ontwikkeld door Design Bridge, Bompas & Barr, Sunshine & Sausages, Heineken en Royal Delft heeft met zijn onderscheidende ontwerp de tweede plaats, in de categorie Limited Editions, behaald bij de DIELINE Awards 2024 in New York. De keramische fles is gemaakt ter ere van het 150-jarig jubileum van Heineken en het minimalistisch ontwerp volgt het iconische silhouet van het nieuwe Heineken-logo. We kijken met trots terug op deze buitengewone samenwerking en dat wij als Royal Delft onze eeuwenoude kennis en ambacht hebben mogen leveren om zo een uniek ontwerp tot leven te laten komen.

Moooi x Royal Delft breiden collectie uit met de Black Edition

23 april 2024 - MOOOI x Royal Delft introduceert met trots de Black Edition, speciaal gemaakt voor drie geselecteerde items uit de Dutch Design collectie van Marcel Wanders: The Killing of the Piggy Bank, The Rabbit, Vase Model 6 en Vase Model 8. Deze collectie relateert aan de Black and White Reflection Series van Royal Delft en valt op door de gouden details en krachtige ton-sur-ton reflectie-effecten. Andere opvallende items binnen deze collectie zijn: de met de hand beschilderde Blow Away Vase van Studio Front en de nieuwe tegels uit de Extinct Animals collectie.

Royal Delft combineert erfgoed met eigentijdse kunst tijdens Salone del Mobile in Milaan

28 maart 2024 - Van 16 tot 21 april 2024 presenteert Royal Delft zich op Masterly tijdens de design week Salone del Mobile in Milaan. Met deze deelname zet Royal Delft het merk op een toonaangevende plek voor een internationaal publiek in de spotlight en worden er twee prachtige nieuwe concepten gepresenteerd: Re-Framed | Wall Panels en de Mazzo Blue Collection. Daarnaast zijn de producten van Moooi x Royal Delft te bewonderen tijdens de presentatie van Moooi in Milaan. Royal Delft staat bekend om haar vooraanstaande samenwerkingen met onder andere Moooi en toonaangevende Nederlandse ontwerpers en kunstenaars. Tijdens Masterly ligt de nadruk op deze bijzondere samenwerkingen.

Royal Delft introduceert Black and White Reflection Series

8 februari 2024 - Royal Delft presenteert met trots de Black and White Reflection Series, een nieuwe manier decoreren die het traditionele Delfts aardewerk in een ander licht plaatst. De objecten in deze serie zijn verrijkt met een krachtig ton-sur-ton reflectie-effect in zowel zwart als wit, waardoor de tijdloze flora- en fauna-decoratiestijl op een unieke wijze tot leven komt. Geselecteerd uit de BlueD1653-collectie, ontworpen door de gerenommeerde Nederlandse ontwerpers Arian Brekveld en Koens & Middelkoop, vormen de twee prachtige Collar Bowls en de iconische Proud Mary samen een krachtige serie.

Royal Delft breidt Astonia collectie uit

1 februari 2024 - De prachtige Astonia vaas is de nieuwste toevoeging binnen de bestaande Astonia collectie. De vaas is handgemaakt door de ambachtslieden in het atelier in Delft. Haar prachtige vorm maakt haar tot een onmisbare eyecatcher in ieder interieur. De rijke decoratie van de Astonia vaas laat prachtige vogels zien in combinatie met verschillende soorten bloemen.Meer nieuws