Memento Blue Pebbles

Een herinnering zit van binnen en blijft bij je

De Memento Blue Pebble is een kleine handgemaakte en handgeschilderde keramische urn. Uitnodigend om vast te houden en te koesteren. Een kunstobject voor in je interieur met een speciale inhoud.

Het verlies van een dierbare is onomkeerbaar en iedereen verwerkt dit op een andere manier. De behoefte aan een fysiek eerbetoon, ritueel of traditie is van alle eeuwen en gaat door alle leeftijden, rangen, standen en achtergronden heen. Om te eren, te gedenken en om kracht en energie uit te halen. Met de Memento Blue Pebbles biedt Royal Delft een veilig en stijlvol omhulsel voor een hoeveelheid as van een dierbare.

Memento Blue Pebbles

Een kleine Delfts Blauwe mini urn, tastbare troost

Subtiel, licht, handzaam, opvallend en onopvallend tegelijk. Een organische vorm voorzien van een compacte sluitzegel. Stijlvol vormgegeven design. Symbolisch gedecoreerd.

De designers, ambachtslieden en meester-schilders hebben met liefde, zorg en aandacht gewerkt aan de ontwikkeling van handgeschilderde decoraties die passen bij de persoonlijke herinneringen verbonden aan het verlies van een dierbare. De handgeschilderde decoraties komen voort uit vele vormen van inspiratie. Metaforen, symbolen en patronen met allemaal een andere oorsprong. Diverse kunststijlen gebaseerd op de wisselende natuur, de levensloop, heimwee en verlangen, transformatie en de eeuwige liefde.

De Memento Blue Pebble is beschikbaar met 12 verschillende dessins. Er is ook een mogelijkheid om een eigen decoratie toe te voegen.

 

Sluitsteen keramische urn

Sluitzegel

De urn wordt afgesloten doormiddel van een sluitzegel aan de onderzijde van de urn. De sluitzegel in effen blauw of wit, met daarbij een natuurkurk, zorgt dat de inhoud veilig blijft. De kleur van de sluitzegel is afhankelijk van jouw Memento Blue Pebble keuze. Bird in Paradise, Sailing, Tree of Life, The Wave, Blossom Blues, Blue Flower en Tempo Doeloe hebben een blauwe sluitzegel en de andere een witte. Wens je een andere kleur dan de vastgestelde kleur of gepersonaliseerde sluitzegel? Lees hieronder meer hierover.

 

Personaliseren

Gepersonaliseerde urn

Naast de collectie van handgeschilderde Memento Blue Pebbles, bestaat de optie tot een eigen decoratie. Een speciale wens of een eigen idee wordt in persoonlijke samenspraak met een van de meesterschilders vertaald en verwerkt tot een ontwerp.

Gepersonaliseerde Delfts Blauwe Urn

Gepersonaliseerde sluitsteen

Gepersonaliseerde sluitsteen

Ook de sluitzegel van de kleine urn kan door middel van een keramisch transfer worden gepersonaliseerd. Het midden van de sluitzegels (W1, W3, B1 en B3) zijn geïnspireerd door dit Delfts Blauwe applique. Afhankelijk van jouw sluitzegel keuze kun je deze personaliseren met voor- en achternaam, geboortedatum, overlijdensdatum en een persoonlijke tekst van maximaal 50 woorden.

Voor een persoonlijk ontwerp of een persoonlijke sluitzegel kun je contact opnemen via sales@royaldelft.com

Veilige verzending van  de urn

Wanneer de bestelling voor jouw Memento Blue Pebble is ontvangen, gaat een van de meester-schilders aan de slag. Je kunt verwachten dat jouw urn tussen de 3 a 4 weken bij jou thuis wordt bezorgd in speciale verpakking.

Het vullen van de Memento Blue Pebble wordt niet door ons verzorgd. Deze laatste stap van het rouwproces vereist een zeker specialisme. We adviseren om hiervoor contact op te nemen met het uitvaartcentrum.

Download hier de brochure van de Memento Blue Pebbles. In de brochure vindt u onder andere meer informatie over de sluitzegelopties en over de technische specificaties van de handgemaakte urnen.

Memento Blue Pebbles

Making off pebble