Zakelijke mogelijkheden

Delfts Blauw maatwerk en relatiegeschenken

Zakelijke mogelijkheden: Volledig gepersonaliseerd & gemaakt in Delft

Een uniek Delfts Blauw object

Een project volledig naar een eigen ontwerp? We kunnen bij Royal Delft zelfs een volledig gepersonaliseerde vorm creëren met een speciaal ontwikkelde mal. De mallenmaker gaat aan de slag met een nieuwe mal en de meester-schilder bepaalt samen met jou het ontwerp. Het eindproduct is een uniek object, volledig gemaakt in het atelier in Delft. Het maken en ontwerpen van een mal is een intensief en tijdrovend proces, houd rekening met een doorlooptijd van circa 3 maanden.

Beschikt jouw bedrijf over een uniek pand dat je graag wilt laten vastleggen? Bij Royal Delft kunnen we het pand aan de hand van tekeningen omvormen naar een authentiek Delfts Blauw pand. Afhankelijk van de oplage en het budget kun je kiezen uit een handbeschilderde decoratie of een getransfereerde variant.

Een toevoeging van een logo

Een typisch Hollands geschenk met een kleine persoonlijke toevoeging? Onze producten zijn hier uitstekend voor geschikt. Een bedrijfslogo kan op veel producten aangebracht worden, zowel op de voor- als achterkant. Het toevoegen van een logo is mogelijk op een enkel handgeschilderd stuk of in een grotere oplage die wordt gedecoreerd door middel van een zeefdruktechniek.

Miniatuurpanden met karakter

Bij het vertalen van een pand in een miniatuur is het handschrift van de modelleur van groot belang. Het weglaten van bepaalde elementen is nodig om het model te kunnen gieten. De modelleurs van Royal Delft weten dit zo te doen dat het unieke karakter van uw pand behouden blijft.

 

Handbeschilderde huisjes

Nadat het kleimodel is gegoten en afgewerkt tot een zogenaamd biscuit zal de meester-schilder het pand schilderen met de onmiskenbare Delfts Blauwe decortechnieken. Blauwschakeringen en detail worden door de schilder aangebracht waardoor het huisje tot leven komt.

Maatwerk

Met transfertechniek

Als alternatief voor hand schilderen bestaat ook de mogelijkheid om het decor middels gezeefdrukte transfers aan te brengen. Onze meesterschilder maakt éénmalig een ontwerp die daarna in veelvoud gedrukt kan worden. Deze techniek is het meest geschikt voor grotere aantallen maar vanaf 25 stuks loont het al deze te onderzoeken.

Meer weten over de zakelijke mogelijkheden?

Wij nemen graag persoonlijk contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken. Vul hieronder jouw contactgegevens in en de aanvraag. Wij zullen binnen enkele dagen contact met jou opnemen.

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)