Stijlvolle Delfts Blauwe geboortegeschenken

Delfts Blauwe geboorteschenken

Bij iets bijzonders als een geboorte hoort een uniek geschenk. De collectie van Royal Delft bevat prachtige tijdloze en blijvende cadeaus voor een geboorte. Van klassieke handgeschilderde herinneringsborden tot moderne Delfts Blauwe geboortetegels van nijntje.

 

Een speciaal geschenk op maat

Een klassiek geschenk is een van de handgeschilderde items uit de collectie van Royal Delft. Het geboortebelletje, de geboortetegel en het geboortebord worden met de hand gemaakt in Delft. De meester-schilder zorgt voor de detailrijke decoratie en personalisatie van het uitgekozen item. Een prachtig cadeau om indruk mee te maken.

Made in Delft: moderne tegels voor iedere babykamer

Een origineel cadeau met een moderne touch: de geboortetegels van Royal Delft. De nijntje geboortetegels zijn er in 6 verschillende varianten volledig te personaliseren en daardoor een uniek geboortegeschenk.

Ook met de Goldie Tiles Geboorte maak je indruk. De designers van Royal Delft hebben de originele Delfts Blauwe tegels als canvas gebruikt en op een humoristisch wijze een vertaling gemaakt naar het hier en nu. De tegel wordt met de hand gemaakt in Delft en heeft een gouden touch. Naast de Goldie Tile Geboorte bestaat de collectie uit verschillende varianten die met elkaar te combineren zijn.

Geboortegeschenken nijntje