Ontvang 5% korting op jouw bestelling bij aanmelding voor onze nieuwsbrief! Meld je nu aan. 

Moooi x Royal Delft

Moooi x Royal Delft

Moooi x Royal Delft

De Moooi x Royal Delft collectie bestaat uit interieur objecten met gedurfde vormen, gecombineerd met iconische Delfts Blauwe decoratie. Royal Delft is al lange tijd fabrikant voor de Delfts Blauwe vazencollectie van Moooi. De vazen uit de Moooi x Royal Delft collectie worden met de handgemaakt in het atelier in Delft, met oog voor detail en hoge kwaliteit. Alle objecten van deze collectie zijn ontworpen door Marcel Wanders met uitzondering van de Blow Away Vase.

Moooi x Royal Delft

Blow Away Vase

De Blow Away Vase is een klassieke vaas die iets heel bizars heeft meegemaakt… hij is opzij geblazen door een krachtige windvlaag. De schoonheid van de vaas ligt in het feit dat hij gebogen maar niet verslagen is. De Blow Away Vase is ontworpen door de Zweedse design studio Front. Nieuw is de handgeschilderde Limited Edition van deze prachtige vaas.

The Killing of the Piggy Bank

The Killing of the Piggy Bank vertegenwoordigt een digitaal tijdperk van valuta en de naderende uitsterving van fysiek geld. De vaas illustreert het exacte moment waarop de spaarpot kapot wordt geslagen. The Killing of the Piggy Bank is ontworpen door Marcel Wanders.

Moooi x Royal Delft

Delft Blue Model 6

Deze Delfts Witte vaas met geribbeld detail is uniek in zijn vorm. De gouden eieren accentueren de bolling van de vaas en maken het een echte eye-catcher voor ieder interieur. Een prachtige vaas voor jouw huis. Delft Blue Model 6 is ontworpen door Marcel Wanders.