Moooi x Royal Delft

Moooi x Royal Delft Black Edition

Moooi x Royal Delft introduceert met trots de Black Edition, speciaal gemaakt voor vier geselecteerde items uit de Dutch Design collectie van Marcel Wanders: The Killing of the Piggy Bank, The Rabbit, Vase Model 6 en VAse Model 8. Deze collectie relateert aan de Black and White Reflection Series van Royal Delft en valt op door de gouden details en krachtige ton-sur-ton reflectie-effecten. Andere opvallende items binnen deze collectie zijn: de met de hand beschilderde Blow Away Vase van Studio Front en de nieuwe tegels uit de Extinct Animals collectie.

Extinct Animals decorative tiles

Geïnspireerd op prachtige tekeningen van het Museum van Extinct Animals, zijn acht keramische tegels ontworpen en met de hand vervaardigd in het atelier in Delft. Elke tegel representeert een van deze prachtige diersoorten in Delfts Blauw, samen vormen ze een unieke verzameling. Deze decoratieve tegels van Moooi x Royal Delft zijn prachtige onderscheidende accenten om een ruimte te personaliseren. De mix van traditie en hedendaagse kunst zijn een mooie toevoeging aan moderne interieurs. Voeg een eigentijdse touch toe aan een modern interieur door hem subtiel op te hangen als een kunstwerk of plaats hem als opvallend accent op een schouw of plank en verrijk de ruimte met een vleugje ambachtelijke elegantie.

 

Bekijk de Extinct Animals decorative tiles hieronder:

Extinct Animals decorative tiles - Moooi and Royal Delft

Moooi x Royal Delft

De Moooi x Royal Delft collectie bestaat uit interieur objecten met gedurfde vormen, gecombineerd met iconische Delfts Blauwe decoratie. Royal Delft is al lange tijd fabrikant voor de vazencollectie van Moooi. De vazen uit de Moooi x Royal Delft collectie worden met de handgemaakt in het atelier in Delft, met oog voor detail en hoge kwaliteit. Alle objecten van deze collectie zijn ontworpen door Marcel Wanders met uitzondering van de Blow Away Vase.

Moooi x Royal Delft

Blow Away Vase

De Blow Away Vase is een klassieke vaas die iets heel bizars heeft meegemaakt… hij is opzij geblazen door een krachtige windvlaag. De schoonheid van de vaas ligt in het feit dat hij gebogen maar niet verslagen is. De Blow Away Vase is ontworpen door de Zweedse design studio Front. Nieuw is de handgeschilderde Limited Edition van deze prachtige vaas.

The Killing of the Piggy Bank

The Killing of the Piggy Bank vertegenwoordigt een digitaal tijdperk van valuta en de naderende uitsterving van fysiek geld. De vaas illustreert het exacte moment waarop de spaarpot kapot wordt geslagen. The Killing of the Piggy Bank is ontworpen door Marcel Wanders.

Moooi x Royal Delft

Delft Blue Model 6

Deze Delfts Witte vaas met geribbeld detail is uniek in zijn vorm. De gouden eieren accentueren de bolling van de vaas en maken het een echte eye-catcher voor ieder interieur. Een prachtige vaas voor jouw huis. Delft Blue Model 6 is ontworpen door Marcel Wanders.