Nieuws

Royal Delft introduceert Black and White Reflection Series

8 februari 2024 - Royal Delft presenteert met trots de Black and White Reflection Series, een nieuwe manier decoreren die het traditionele Delfts aardewerk in een ander licht plaatst. De objecten in deze serie zijn verrijkt met een krachtig ton-sur-ton reflectie-effect in zowel zwart als wit, waardoor de tijdloze flora- en fauna-decoratiestijl op een unieke wijze tot leven komt. Geselecteerd uit de BlueD1653-collectie, ontworpen door de gerenommeerde Nederlandse ontwerpers Arian Brekveld en Koens & Middelkoop, vormen de twee prachtige Collar Bowls en de iconische Proud Mary samen een krachtige serie.

Lees meer

Royal Delft breidt Astonia collectie uit

1 februari 2024 - De prachtige Astonia vaas is de nieuwste toevoeging binnen de bestaande Astonia collectie. De vaas is handgemaakt door de ambachtslieden in het atelier in Delft. Haar prachtige vorm maakt haar tot een onmisbare eyecatcher in ieder interieur. De rijke decoratie van de Astonia vaas laat prachtige vogels zien in combinatie met verschillende soorten bloemen.

Lees meer

Jumping Amsterdam x Royal Delft

Jumping Amsterdam x Royal Delft: een gepersonaliseerd Delfts Blauw stalbord

19 januari 2024 - In samenwerking met Jumping Amsterdam biedt Royal Delft nu de mogelijkheid om een gepersonaliseerd Delfts Blauw stalbord te laten creëren voor jouw paard. De ervaren kunstschilders van Royal Delft hebben een prachtig ontwerp gemaakt, waarbij de naam van jouw paard centraal staat.

Lees meer

CAMILLA x Royal Delft

Unieke samenwerking tussen Australisch luxe modelabel CAMILLA en Royal Delft.

17 januari 2024 - Na een inspirerende reis naar Nederland nodigde het Australische luxe modelabel CAMILLA Royal Delft uit voor een uniek mondiaal partnerschap. De samenwerking heeft geresulteerd in een prachtige collectie van CAMILLA, geïnspireerd op de kunstwerken en ontwerpen van Royal Delft. Deze baanbrekende onderneming brengt de kenmerkende CAMILLA-stijl en het tijdloze, eeuwenoude vakmanschap van Royal Delft samen in een werkelijk ongeëvenaarde, unieke collectie. Deze twee iconische merken verenigen zich om de grenzen van mode en kunstenaarschap opnieuw te definiëren.

Lees meer

Royal Delft introduceert innovaties tijdens Maison et Objet in Parijs

21 december 2023 - Van 18 tot en met 22 januari is Royal Delft aanwezig bij Maison et Objet, waar wij een uitgebreide collectie Dutch Design presenteren. Tijdens deze internationale vakbeurs brengen wij onze nieuwste objecten en collecties onder de aandacht, waaronder de verbluffende Black and White Reflection Series, de uitbreiding van de Moooi collectie met de Black Edition en de nieuwe toevoeging aan de succesvolle Astonia collectie.

Lees meer

Schiffmacher Royal Blue Tattoo Collectie breidt uit.

16 november 2023 - Ter ere van het jaar van de draak in 2024 lanceert Royal Delft, in samenwerking met Henk Schiffmacher, de Royal Blue Dragon Series bestaande uit drie drakenborden: de Water Dragon, de Tribal Dragon en de Blue Dragon. De Royal Blue Dragon Series is een uitbreiding van de Schiffmacher Royal Blue Tattoo-collectie, een unieke samenwerking tussen Schiffmacher en Royal Delft.

Lees meer

Amitābha x Royal Delft Lamp Collection

15 november 2023 - Ervaar de samensmelting van tijdloze kunst en modern interieurdesign met de exclusieve Amitābha Studio x Royal Delft Lampencollectie. De collectie omvat twee uitzonderlijke stukken: een handgeschilderde tafellamp in beperkte oplage met een levendige lampenkap en een Delftsblauwe handgeschilderde voet, en de verfijnde Delfts Witte open editie tafellamp, voorzien van een keramische witte voet met prachtige lampenkap met hetzelfde ontwerp siert de handgeschilderde basis van zijn verzamelbare tegenhanger.

Lees meer

Extinct Animals decorative tiles - Moooi and Royal Delft

Moooi x Royal Delft breiden collectie uit met 8 Delfts Blauwe tegels

2 november 2023 - Goed nieuws voor alle Moooi en Royal Delft fans! Moooi x Royal Delft lanceert een collectie tegels geïnspireerd op de succesvolle Extinct Animals collectie. Met de 8 verschillende decoratieve Delfts Blauwe tegels met daarop de Golden Tiger, Armoured Boar, Queen Cobra, Mimic Moth, Dodo Pavone, Dwarf Rhino, Dandelion Cranes en de Pogo Goat kun je eigen verzameling Extinct Animals creëren. De Extinct Animals Tiles zijn een geweldig cadeau voor de feestdagen voor alle interieur liefhebbers die graag een persoonlijk en onderscheidende touch toevoegen aan hun interieur.

Lees meer

Delfts Blauwe tentoonstelling bij Paleis Soestdijk

31 oktober 2023 - In het najaar van 2023 organiseert Paleis Soestdijk, samen met Nicole Uniqoule, een grote tentoonstelling 'De Vrouwen van Soestdijk'. De prestigieuze status van Paleis Soestdijk is mede te danken aan de vrouwen die gedurende de afgelopen eeuwen hier tijdens de zomermaanden graag verbleven. Waaronder Mary Stuart, dé inspiratiebron achter het iconische stuk Proud Mary. 

Lees meer

Paleis het Loo collectie - Delfts Blauw

Koninklijke collectie voor Paleis Het Loo

15 september 2023 - Ter gelegenheid van de heropening van Paleis Het Loo in april 2023 ontwikkelde Royal Delft een koninklijke collectie. De collectie belicht het prachtige paleis, de iconische pauwen, en de gracieuze fontein. De eyecatcher van deze collectie is alom bekende Proud Mary die voor het eerst een prachtige parelketting draagt.

Lees meer