Nieuws

Open Dagen Royal Delft Museum

Op zaterdag 20 november en zondag 21 november zijn de Open Dagen bij Royal Delft Museum. Alleen tijdens dit weekend geven wij 20% korting op alle niet afgeprijsde producten in de showroom. Ook zijn er in de fabriek exclusieve aanbiedingen waarbij de kortingen wel kunnen oplopen tot 80%. Daarnaast, exclusief dit weekend is de entree tot ons Delfts Blauw museum gratis! Ook zullen er de gehele dag schilderworkshops worden georganiseerd waar je zo naar binnen kunt lopen om een mooi tegeltje, bord, of zelfs een vaas te schilderen. Ook Brasserie1653 heeft deze dag speciale aanbiedingen en zoals gewoon heerlijke koffie en thee.

Meer informatie over de Open Dagen

Ontmoet de makers van Delfts Blauw

Royal Delft Pop-Up Store in Westfield Mall of the Netherlands

Vanaf maandag 27 september heeft Royal Delft een stijlvolle Pop-Up Store in de Westfield Mall of the Netherlands. In de winkel is een selectie van producten uit recente collecties verkrijgbaar, zoals onder andere Proud Mary, Schiffmacher Royal Blue Tattoo, Wunderkammer, Peacock Symphony en de Blueware kerstcollectie. De Pop-Up store is de komende 6 maanden te bezoeken en is geopend gedurende de reguliere winkeltijden van de Westfield Mall of the Netherlands. De Royal Delft Pop-Up Store is gemakkelijk te herkennen aan de levensgrote Proud Mary bij de entree van de winkel.

Frank Verhoeven, adjunct storemanager bij Royal Delft, is trots op deze nieuwe exclusieve Pop-Up Store: ‘Het is fantastisch om in deze prachtige exclusieve winkelomgeving aanwezig te kunnen zijn met Royal Delft. We kijken ernaar uit om de bezoekers te ontvangen in onze Delfts Blauwe wereld en om nog meer mensen kennis te laten maken met de moderne designstukken van Royal Delft.’

De Blueware collectie in de showroom van Royal Delft

Een bezoek aan Royal Delft!

Bij een bezoek ziet u van begin tot eind hoe Delfts Blauw met de hand gemaakt wordt. U ontmoet een van de meester-schilders en leert over de geschiedenis en het internationale succes van dit Nederlandse icoon.

We doen er alles aan om te voldoen aan de geldende Coronamaatregelen en de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen. Iedere 10 minuten mogen 6 bezoekers het museum betreden. Zo is er voldoende ruimte om op een verantwoorde wijze ons museum te bezoeken.

Winkel
Onze winkel is geopend voor bezoekers, een afspraak maken is niet nodig. Wilt u toch liever persoonlijk advies of een private shopping afspraak maken dan kunt u ons (via WhatsApp) bereiken op 06 828 773 02.

Brasserie1653
Daarnaast kunt u vanaf 5 juni ook weer binnen in de Brasserie1653 terecht voor een  hapje en een drankje. U kunt ter plaatse een tafel reserveren.

We kijken ernaar uit u weer te mogen ontvangen!