Nieuws

The Spirit of Heineken

21 mei 2024 - The Spirit of Heineken, ontwikkeld door Design Bridge, Bompas & Barr, Sunshine & Sausages, Heineken en Royal Delft heeft met zijn onderscheidende ontwerp de tweede plaats, in de categorie Limited Editions, behaald bij de DIELINE Awards 2024 in New York. De keramische fles is gemaakt ter ere van het 150-jarig jubileum van Heineken en het minimalistisch ontwerp volgt het iconische silhouet van het nieuwe Heineken-logo. We kijken met trots terug op deze buitengewone samenwerking en dat wij als Royal Delft onze eeuwenoude kennis en ambacht hebben mogen leveren om zo een uniek ontwerp tot leven te laten komen.

Lees meer

Moooi x Royal Delft breiden collectie uit met de Black Edition

23 april 2024 - MOOOI x Royal Delft introduceert met trots de Black Edition, speciaal gemaakt voor drie geselecteerde items uit de Dutch Design collectie van Marcel Wanders: The Killing of the Piggy Bank, The Rabbit, Vase Model 6 en Vase Model 8. Deze collectie relateert aan de Black and White Reflection Series van Royal Delft en valt op door de gouden details en krachtige ton-sur-ton reflectie-effecten. Andere opvallende items binnen deze collectie zijn: de met de hand beschilderde Blow Away Vase van Studio Front en de nieuwe tegels uit de Extinct Animals collectie.

Lees meer

Royal Delft combineert erfgoed met eigentijdse kunst tijdens Salone del Mobile in Milaan

28 maart 2024 - Van 16 tot 21 april 2024 presenteert Royal Delft zich op Masterly tijdens de design week Salone del Mobile in Milaan. Met deze deelname zet Royal Delft het merk op een toonaangevende plek voor een internationaal publiek in de spotlight en worden er twee prachtige nieuwe concepten gepresenteerd: Re-Framed | Wall Panels en de Mazzo Blue Collection. Daarnaast zijn de producten van Moooi x Royal Delft te bewonderen tijdens de presentatie van Moooi in Milaan. Royal Delft staat bekend om haar vooraanstaande samenwerkingen met onder andere Moooi en toonaangevende Nederlandse ontwerpers en kunstenaars. Tijdens Masterly ligt de nadruk op deze bijzondere samenwerkingen.

Lees meer

Royal Delft introduceert Black and White Reflection Series

8 februari 2024 - Royal Delft presenteert met trots de Black and White Reflection Series, een nieuwe manier decoreren die het traditionele Delfts aardewerk in een ander licht plaatst. De objecten in deze serie zijn verrijkt met een krachtig ton-sur-ton reflectie-effect in zowel zwart als wit, waardoor de tijdloze flora- en fauna-decoratiestijl op een unieke wijze tot leven komt. Geselecteerd uit de BlueD1653-collectie, ontworpen door de gerenommeerde Nederlandse ontwerpers Arian Brekveld en Koens & Middelkoop, vormen de twee prachtige Collar Bowls en de iconische Proud Mary samen een krachtige serie.

Lees meer

Royal Delft breidt Astonia collectie uit

1 februari 2024 - De prachtige Astonia vaas is de nieuwste toevoeging binnen de bestaande Astonia collectie. De vaas is handgemaakt door de ambachtslieden in het atelier in Delft. Haar prachtige vorm maakt haar tot een onmisbare eyecatcher in ieder interieur. De rijke decoratie van de Astonia vaas laat prachtige vogels zien in combinatie met verschillende soorten bloemen.

Lees meer

Jumping Amsterdam x Royal Delft

Jumping Amsterdam x Royal Delft: een gepersonaliseerd Delfts Blauw stalbord

19 januari 2024 - In samenwerking met Jumping Amsterdam biedt Royal Delft nu de mogelijkheid om een gepersonaliseerd Delfts Blauw stalbord te laten creëren voor jouw paard. De ervaren kunstschilders van Royal Delft hebben een prachtig ontwerp gemaakt, waarbij de naam van jouw paard centraal staat.

Lees meer

CAMILLA x Royal Delft

Unieke samenwerking tussen Australisch luxe modelabel CAMILLA en Royal Delft.

17 januari 2024 - Na een inspirerende reis naar Nederland nodigde het Australische luxe modelabel CAMILLA Royal Delft uit voor een uniek mondiaal partnerschap. De samenwerking heeft geresulteerd in een prachtige collectie van CAMILLA, geïnspireerd op de kunstwerken en ontwerpen van Royal Delft. Deze baanbrekende onderneming brengt de kenmerkende CAMILLA-stijl en het tijdloze, eeuwenoude vakmanschap van Royal Delft samen in een werkelijk ongeëvenaarde, unieke collectie. Deze twee iconische merken verenigen zich om de grenzen van mode en kunstenaarschap opnieuw te definiëren.

Lees meer

Royal Delft introduceert innovaties tijdens Maison et Objet in Parijs

21 december 2023 - Van 18 tot en met 22 januari is Royal Delft aanwezig bij Maison et Objet, waar wij een uitgebreide collectie Dutch Design presenteren. Tijdens deze internationale vakbeurs brengen wij onze nieuwste objecten en collecties onder de aandacht, waaronder de verbluffende Black and White Reflection Series, de uitbreiding van de Moooi collectie met de Black Edition en de nieuwe toevoeging aan de succesvolle Astonia collectie.

Lees meer

Schiffmacher Royal Blue Tattoo Collectie breidt uit.

16 november 2023 - Ter ere van het jaar van de draak in 2024 lanceert Royal Delft, in samenwerking met Henk Schiffmacher, de Royal Blue Dragon Series bestaande uit drie drakenborden: de Water Dragon, de Tribal Dragon en de Blue Dragon. De Royal Blue Dragon Series is een uitbreiding van de Schiffmacher Royal Blue Tattoo-collectie, een unieke samenwerking tussen Schiffmacher en Royal Delft.

Lees meer

Amitābha x Royal Delft Lamp Collection

15 november 2023 - Ervaar de samensmelting van tijdloze kunst en modern interieurdesign met de exclusieve Amitābha Studio x Royal Delft Lampencollectie. De collectie omvat twee uitzonderlijke stukken: een handgeschilderde tafellamp in beperkte oplage met een levendige lampenkap en een Delftsblauwe handgeschilderde voet, en de verfijnde Delfts Witte open editie tafellamp, voorzien van een keramische witte voet met prachtige lampenkap met hetzelfde ontwerp siert de handgeschilderde basis van zijn verzamelbare tegenhanger.

Lees meer