Nieuws

De nijntje collectie van Royal Delft breidt uit!

Een uniek en perfect kraamcadeau met naam: geboortetegel nijntje. Wie kent hem niet dit wereld beroemde konijntje. Hij is nu verkrijgbaar op een Delfts Blauwe tegel die te personaliseren is met een naam en een geboortedatum.

 

Bekijk hier de nijntje geboortetegels

Winkelen bij Royal Delft

De winkel is Delft is vanaf heden open op maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Ook ben je van harte welkom in de pop-up store in Westfield Mall of the Netherlands. Voor de winkellocatie in Leidschendam gelden de volgende openingstijden:

Maandag 11.00 – 17.00

Dinsdag t/m Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

Zondag 12.00 – 17.00 uur

Laat je inspireren door onze collecties, wij kijken uit naar jouw komst!

Houd bij jouw bezoek aan de winkel alsjeblieft rekening met de geldende coronamaatregelen. Blijf thuis bij klachten, draag een mondkapje en betaal contactloos.

Uiteraard kun je ook via de webshop van Royal Delft bestellen. Deze bestellingen worden verzonden en kunnen niet worden afgehaald in de winkel.

Call & Collect

Royal Delft

Amali 18 jaar

Amalia 18 jaar

Op 7 december 2021 is Prinses Amalia, de kroonprinses van het Koninkrijk der Nederlanden, 18 jaar geworden. Traditiegetrouw brengt Royal Delft al sinds de geboorte van Prinses Juliana unieke herdenkingsborden uit bij bijzondere gebeurtenissen van het Koninklijk Huis. ‘Amalia 18 jaar’ is gecreëerd door meester-schilderes Caroline Hartman. Ze werd geïnspireerd door de appeltjes van oranje waarbij ze een traditioneel ontwerp combineert met moderne aspecten. Het exclusieve handgeschilderde bord wordt in beperkte oplage gemaakt en is verkrijgbaar tot en met 7 december 2022. Het eerste exemplaar wordt aangeboden aan Prinses Amalia.

Bekijk het Amalia 18 jaar herdenkingsbord

Royal Delft Pop-Up Store in Westfield Mall of the Netherlands

Vanaf maandag 27 september heeft Royal Delft een stijlvolle Pop-Up Store in de Westfield Mall of the Netherlands. In de winkel is een selectie van producten uit recente collecties verkrijgbaar, zoals onder andere Proud Mary, Schiffmacher Royal Blue Tattoo, Wunderkammer, Peacock Symphony en de Blueware kerstcollectie. De Pop-Up store is de komende 6 maanden te bezoeken en is geopend gedurende de reguliere winkeltijden van de Westfield Mall of the Netherlands. De Royal Delft Pop-Up Store is gemakkelijk te herkennen aan de levensgrote Proud Mary bij de entree van de winkel.

Frank Verhoeven, adjunct storemanager bij Royal Delft, is trots op deze nieuwe exclusieve Pop-Up Store: ‘Het is fantastisch om in deze prachtige exclusieve winkelomgeving aanwezig te kunnen zijn met Royal Delft. We kijken ernaar uit om de bezoekers te ontvangen in onze Delfts Blauwe wereld en om nog meer mensen kennis te laten maken met de moderne designstukken van Royal Delft.’

Een bezoek aan Royal Delft!

Bij een bezoek ziet u van begin tot eind hoe Delfts Blauw met de hand gemaakt wordt. U ontmoet een van de meester-schilders en leert over de geschiedenis en het internationale succes van dit Nederlandse icoon.

We doen er alles aan om te voldoen aan de geldende Coronamaatregelen en de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen. Iedere 10 minuten mogen 6 bezoekers het museum betreden. Zo is er voldoende ruimte om op een verantwoorde wijze ons museum te bezoeken.

Winkel
Onze winkel is geopend voor bezoekers, een afspraak maken is niet nodig. Wilt u toch liever persoonlijk advies of een private shopping afspraak maken dan kunt u ons (via WhatsApp) bereiken op 06 828 773 02.

Brasserie1653
Daarnaast kunt u vanaf 5 juni ook weer binnen in de Brasserie1653 terecht voor een  hapje en een drankje. U kunt ter plaatse een tafel reserveren.

We kijken ernaar uit u weer te mogen ontvangen!

De Blueware collectie in de showroom van Royal Delft