Nieuws

Royal Delft zet Vermeer in de spotlight

24 januari 2023 - Vanaf februari staat de 17de-eeuwse meester Johannes Vermeer in de spotlight bij Royal Delft. Royal Delft haakt hiermee aan bij het Rijksmuseum, dat voor het eerst in de geschiedenis het grootste overzicht van Vermeer tentoonstelt. Komende periode wordt bij Royal Delft de nadruk gelegd op de nauwe link tussen de Koninklijke Porceleyne Fles en Johannes Vermeer. Zo is het mogelijk om tijdens een bezoek aan het museum een eigen Vermeer kunstwerk op tegel te schilderen en geeft fotograaf Bas Meeuws zijn kijk op Vermeer met moderne bloemstillevens. Daarnaast is de bestaande collectie uitgebreid met de Vermeer Collectibles by Royal Delft. Een bijzondere collectie met een moderne touch.

Lees meer

Royal Delft introduceert de kerstcollectie van 2022

16 november 2022 - Ook dit jaar introduceert Royal Delft traditiegetrouw een prachtige handgeschilderde kerstcollectie. De collectie van 2022 bestaat uit twee kerstborden, een kerstbal en een kerstbel, allen met de hand gemaakt door onze meester-schilders in Delft. De jaarlijkse handgeschilderde kerstcollectie is geïnspireerd op landschappen en daarmee een directe link naar de nieuwe tentoonstelling van Royal Delft Museum: Van Ruisdael tot Frytom. Naast deze handgeschilderde collectie voegt Royal Delft een kerstbal toe met een out of the box karakter. Een bal gedecoreerd met de alom bekende designs van Henk Schiffmacher.

Lees meer

Opening Brandstore Royal Delft

Officiële opening Royal Delft Brandstore door Henk Schiffmacher

14 september 2022 - Gisteren, 13 september 2022, opende Tattoo Artist Henk Schiffmacher officieel de stijlvolle Brandstore in het centrum van Delft op de Markt 62-64. Begin augustus opende Royal Delft na een soft opening de deuren van de Brandstore in het centrum van Delft. Een prachtige tweede winkellocatie midden in het centrum van Delft, die klanten een exclusieve Royal Delft shopping experience biedt. In de winkel wordt uiteraard de Schiffmacher Royal Blue Tattoo collectie verkocht. Daarnaast is een selectie van producten uit andere recente collecties verkrijgbaar zoals Proud Mary, BlueD1653, nijntje en Goldie Tiles. Ook kunnen klanten in deze winkel terecht voor iconische handgeschilderde items.

Lees meer

Royal Delft opent de stijlvolle Brandstore op de Markt in Delft

4 augustus 2022 - Vandaag opent Royal Delft de deuren van de Brandstore in het centrum van Delft op de Markt 62-64. Een tweede winkellocatie midden in het centrum van Delft, de stad waar Royal Delft onlosmakelijk mee verbonden is.

Lees meer

Opening Majoor Bosshardthuis - Maxima & Tulpenvaas

Royal Delft steunt het Leger des Heils

8 juni 2022 - Ter ere van het 135-jarige bestaan van het Leger des Heils in Nederland en de opening van het Majoor Bosshardthuis in Amsterdam, schenkt Royal Delft een befaamde Tulpenvaas Piramide aan het Leger des Heils.

Lees meer

Goldie Tiles thuis

Royal Delft breidt tegelserie uit met ‘Goldie Tiles’

24 mei 2022 - De designers van Royal Delft breiden de originele tegelcollectie uit met een tegelserie met gouden details, een knipoog naar het verleden en het heden: de Goldie Tiles.

Lees meer

Royal Delft breidt serviescollectie uit met BLUE Transition 

14 maart 2022 - Vandaag lanceert Royal Delft haar nieuwste servies: Blue Transition. Een stijlvolle serviesserie bestaande uit 6 delen met eigen karakteristieke dessins. Bij de creatie van Blue Transition hebben de schilders en designers van Royal Delft gewerkt vanuit abstractie en hebben zij zich laten inspireren door een bloem; de iris. Blue Transition is een modern servies gemaakt voor dagelijks gebruik.

Lees meer

Johan Cruyff Foundation Jubilieumtegel Als je iets voor een ander kan doen, dan moet je dat doen

Royal Delft ontwerpt speciale jubileumtegels in opdracht van de Cruyff Foundation

8 februari 2022 - Op 8 februari introduceert Royal Delft, producent van Delfts Blauw aardewerk, een unieke serie Delfts Blauwe tegels ter ere van het 25-jarig jubileum van de Johan Cruyff Foundation. Deze unieke serie is gemaakt in opdracht van de Cruyff Foundation. Op de tegels is een aantal ‘gevleugelde’ uitspraken en de handtekening van Johan Cruijff terug te vinden.

Lees meer

De nijntje collectie van Royal Delft breidt uit!

19 januari 2022 - Een uniek en perfect kraamcadeau met naam: geboortetegel nijntje. Wie kent haar niet dit wereld beroemde konijntje. Ze is nu verkrijgbaar op een Delfts Blauwe tegel die te personaliseren is met een naam en een geboortedatum.

Lees meer

Amali 18 jaar

Amalia 18 jaar

7 december 2021 - Op 7 december 2021 is Prinses Amalia, de kroonprinses van het Koninkrijk der Nederlanden, 18 jaar geworden. Traditiegetrouw brengt Royal Delft al sinds de geboorte van Prinses Juliana unieke herdenkingsborden uit bij bijzondere gebeurtenissen van het Koninklijk Huis.

Lees meer

Royal Delft Pop-Up Store in Westfield Mall of the Netherlands

27 september 2021 - De Royal Delft pop-up store is sinds 13 maart gesloten. Vanaf maandag 27 september heeft Royal Delft een stijlvolle Pop-Up Store in de Westfield Mall of the Netherlands. In de winkel is een selectie van producten uit recente collecties verkrijgbaar...

Lees meer

Nieuwe Proud Mary’s!

16 december 2020 - Dit jaar nieuw in de collectie: een drietal nieuwe Proud Mary’s. Proud Mary is het perfecte cadeau voor deze feestmaand. Bekijk de drie nieuwe versies in de webshop hieronder.

Lees meer

Nieuwe collectie: The Wunderkammer

9 september 2020 - Wunderkammers of cabinets of curiosities waren in de 17e eeuw een manier om gasten te vermaken, te verwonderen of nieuwsgierig te maken. In de kasten prijkten vaak bonte verzamelingen exotische, opgezette dieren of anderen bijzondere objecten verkregen uit verre landen...

Lees meer