Unieke samenwerking tussen Australisch luxe modelabel CAMILLA en Royal Delft.

17 januari 2024

CAMILLA x Royal Delft

Na een inspirerende reis naar Nederland nodigde het Australische luxe modelabel CAMILLA Royal Delft uit voor een uniek mondiaal partnerschap. De samenwerking heeft geresulteerd in een prachtige collectie van CAMILLA, geïnspireerd op de kunstwerken en ontwerpen van Royal Delft. Deze baanbrekende onderneming brengt de kenmerkende CAMILLA-stijl en het tijdloze, eeuwenoude vakmanschap van Royal Delft samen in een werkelijk ongeëvenaarde, unieke collectie. Deze twee iconische merken verenigen zich om de grenzen van mode en kunstenaarschap opnieuw te definiëren.

 

Deze samenwerking vindt naadloos weerklank bij het moderne ‘Blue Loving’-publiek en laat zien dat vernieuwing kan worden bereikt door inspiratie uit de geschiedenis te halen. Het is een bewijs dat je dingen kunt vernieuwen door terug te gaan in de geschiedenis.” Joffrey Walonker – Designmanager Royal Delft.

 

Als je Royal Delft bezoekt, word je begroet door een feest van blauw en wit, je voelt je gehuld in een trotse creatieve energie die een kenmerkend visitekaartje voor Nederland is geworden. Ik wilde dat prachtige gevoel voor kunstenaarschap en niet-aflatende toewijding aan ambacht vastleggen.” Camilla Franks – Creatief directeur en eigenaar van CAMILLA

CAMILLA x Royal Delft

Royal Delft was vereerd om aan dit project deel te nemen. De link was snel gelegd, de wederzijdse liefde voor creativiteit en vakmanschap vormde de basis voor deze samenwerking. Royal Delft was het podium voor een prachtige fashionshoot. Naast de exclusieve collectie is er een set handbeschilderde vazen op maat gemaakt, die gedurende het seizoen in verschillende winkels zal worden getoond.

Camilla Franks, een toonaangevende Australische modeontwerpster, wordt wereldwijd gevierd vanwege haar artistieke, innovatieve en ingewikkelde ontwerpen, geïnspireerd door haar reizen en fantasierijke escapisme. Sinds haar debuutcollectie tijdens de Australian Fashion Week in 2004 is Camilla’s merk uitgegroeid tot een wereldwijde drukkerij, met prints die in 55 landen worden verkocht. Elke limited edition-collectie is voortgekomen uit Camilla’s meeslepende ervaringen in verre landen, met handgetekende en geschilderde prints, handgemaakte snitten en naaiwerkjes en met precisie aangebrachte versieringen.

De volledige collectie is vanaf 17 januari 2024 verkrijgbaar via de CAMILLA website, in winkels en geselecteerde groothandelspartners.

 

Bekijk de collectie