Royal Delft breidt tegelserie uit met ‘Goldie Tiles’

24 mei 2022

ONZE DELFTS BLAUWE TEGEL MET EEN GOUDEN KNIPOOG

De designers van Royal Delft breiden de originele tegelcollectie uit met een tegelserie met gouden details, een knipoog naar het verleden en het heden: de Goldie Tiles. De serie bestaat uit Delfts Blauwe tegels met originele dessins van Royal Delft, die met een humoristische touch tot leven worden gebracht in het hier en nu.  

Handgemaakt in Delft

De tegels uit deze collectie worden met de hand gemaakt in Delft en vertellen elk hun eigen verhaal. Het ambachtelijke beeld neemt je mee op reis naar de moderne wereld; een oudhollandse tekening anno nu. Het landschap met de molen, verrijkt met de skyline van een stad, een traditionele boerderij met Alpaca’s op het land en het werkpaard dat is omgetoverd tot een eenhoorn. 

Dutch Design voor ieder interieur

De Goldie Tiles passen perfect binnen Dutch Design. De ontwerpen zijn minimalistisch en gemaakt met gevoel voor humor. Stijl de wand in jouw huiskamer af met een aantal van deze unieke creaties en combineer de Goldie Tiles met de wandborden en tegels van bijvoorbeeld de Schiffmacher- en Wunderkammercollectie óf hang ze naast onze traditionele Delfts Blauwe tegels. De Goldie Tiles zijn een echte musthave in ieder hedendaags interieur.    

Eeuwenlange traditie

Royal Delft en Delfts Blauwe tegels zijn al eeuwenlang onlosmakelijk met elkaar verbonden. De tegelcollectie varieert van traditionele oudhollandse tekeningen tot de moderne designs.

‘De collectie van Royal Delft kent rijke schatten, één daarvan is de alom bekende Delfts Blauwe tegel. In binnen- en buitenland wordt dit stukje Hollandse nostalgie weer herontdekt. Door het geven van een hedendaagse twist aan onze klassieke tegel, wordt deze tegel weer een echte eyecatcher’, aldus Joffrey Walonker (Design Manager Royal Delft).

De Goldie Tiles collectie bestaat uit 22 verschillende tegels. De tegels zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor €34,95 bij onze retailers, in onze winkel en op onze webshop www.royaldelft.com

Bekijk hier de serie

Goldie Tiles thuis