Royal Delft breidt de Goldie Tiles uit met Wedding & City

23 maart 2023

ONZE DELFTS BLAUWE TEGEL MET EEN GOUDEN KNIPOOG

De designers van Royal Delft breiden de Goldie Tiles wegens succes verder uit met 11 nieuwe tegels: vier huwelijkstegels met een bruid en bruidegom en zeven tegels met (inter)nationale steden. Met deze uitbreiding wordt de liefde gevierd met hét perfecte huwelijkscadeau of geef je iemand met de prachtige skyline van een wereldstad cadeau. De nieuwe tegels voldoen aan de vraag om ook voor speciale gelegenheden een Goldie Tile in de collectie op te nemen.

Een speciaal huwelijkscadeau

De Delfts Blauwe tegel is alom bekend en onlosmakelijk met Royal Delft verbonden. Men weet Royal Delft al sinds jaar en dag te vinden voor speciale huwelijksgeschenken. Een klassieker met een hedendaagse twist wordt hier nu aan toegevoegd. Er zijn vier huwelijkstegels: twee bruiden en twee bruidegoms die zowel naar links als naar rechts kijken. Mix en match deze tegels om zo het perfecte koppel te creëren.

From Delft to…

De Goldie Tiles city laten zien hoe het oud Hollandse landschap verbonden wordt met zeven wereldsteden. Achter het landschap verschijnt de skyline van Brussel, Berlijn, Parijs, Londen en New York. Maar we zoeken het ook dichterbij huis met Amsterdam en Rotterdam. Een prachtig cadeau voor een echte wereldreiziger.

Het verhaal achter de Goldie Tiles

Sinds de introductie vorig jaar zijn de tegels met een gouden touch een groot succes. De collectie geeft een knipoog naar het verleden én het heden. De serie bestaat uit Delfts Blauwe tegels met originele dessins van Royal Delft, die met een humoristische touch tot leven worden gebracht in het hier en nu.  Alle tegels worden met de hand gemaakt in het atelier in Delft en vertellen elk hun eigen verhaal. Het ambachtelijke beeld neemt je mee op reis naar de moderne wereld; een oudhollandse tekening anno nu. Het landschap met de molen, verrijkt met de skyline van een stad, een traditionele boerderij met Alpaca’s op het land en het werkpaard dat is omgetoverd tot een eenhoorn.

 

Goldie Tiles Wedding

Goldie Tiles City