Maatwerk

Op maat gemaakte persoonlijke geschenken

Een bijzondere gebeurtenis vraagt om een uniek geschenk. Het is een goede traditie deze geschenken een persoonlijk karakter te geven. Een traditie waar we bij Royal Delft aan kunnen beantwoorden met de hand beschilderde, op maat gemaakte herinneringsborden van de hand onze schilders. Bekijk hieronder verschillende voorbeelden van maatwerk en raak geïnspireerd: van geboorteboordjes, borden voor een huwelijk of jubileum of een bijzonder geschenk voor een pensionering. Op maat gemaakt, speciaal voor u.

Bekijk alle mogelijkheden

Op maat gemaakte zakelijke geschenken

Royal Delft biedt een uitgebreide collectie geschenken, van traditionele borden, schalen en vazen tot moderne objecten. U kunt vrijwel elk geschenk een persoonlijk accent geven door in het decor een tekst of logo te laten verwerken. Een echt onvergetelijk indruk maakt u door, in samenwerking met onze vakmensen en plateelschilders een op maat gemaakt geschenk te ontwerpen. U bepaalt zelf de vorm van het ‘biscuit’ en het ontwerp van het Delfts Blauwe decor. Houd er rekening mee dat als u een eigen vorm wilt laten maken het project enkele maanden looptijd nodig heeft.

Delfts Blauwe huisjes

Miniatuurpanden met karakter

Bij het vertalen van een pand in een miniatuur is het handschrift van de modelleur van groot belang. Het weglaten van bepaalde elementen is nodig om het model te kunnen gieten. De modelleurs van Royal Delft weten dit zo te doen dat het unieke karakter van uw pand behouden blijft.

 

Handbeschilderde huisjes

Nadat het kleimodel is gegoten en afgewerkt tot een zogenaamd biscuit zal de meesterschilder het pand schilderen met de onmiskenbare delftsblauwe decortechnieken. Blauwschakeringen en detail worden door de schilder aangebracht waardoor het huisje tot leven komt.

Maatwerk

Met transfertechniek

Als alternatief voor hand schilderen bestaat ook de mogelijkheid om het decor middels gezeefdrukte transfers aan te brengen. Onze meesterschilder maakt éénmalig een ontwerp die daarna in veelvoud gedrukt kan worden. Deze techniek is het meest geschikt voor grotere aantallen maar vanaf 25 stuks loont het al deze te onderzoeken.

Op maat gemaakte Delfts Blauwe decoraties

Bij Royal Delft maken we sinds 1653 hoogwaardig Delfts Blauw aardewerk. Dit doen we met uiterste precisie en hoogwaardig materiaal. Met dezelfde passie en kunde maken wij voor u uw Delfts Blauw maatwerk. Of u nu uw logo wilt op een product uit ons assortiment of dat de meester-schilders van Royal Delft op basis van uw wensen een tekening maakt op ons hoogwaardig aardewerk, er zijn tal van mogelijkheden. Wij komen graag met u in contact om met u de mogelijkheden te bespreken.

Bent u op zoek naar een bijzonder, op maat gemaakt geschenk? Bij Royal Delft  bent u aan het juiste adres. Onze ambachtslieden, ontwerpers en schilders denken graag met u mee om een uniek cadeau te creëren. Een speciaal ontworpen Delfts Blauw geschenk voorzien van uw logo, een speciale tekst of datum of een decor waaruit uw identiteit en boodschap spreekt, er zijn eindeloze mogelijkheden om bij een gedenkwaardig moment stil te staan.

 

Uw eigen logo

Een typisch Hollands geschenk met een kleine persoonlijk toevoeging? Onze producten zijn hier uitstekend geschikt voor. U kunt uw bedrijfslogo op vrijwel ieder product laten aanbrengen, zowel op de voor- als achterkant. Het toevoegen van een logo is mogelijk op een enkel hand geschilderd stuk of in een grotere oplage die wordt gedecoreerd door middel van een zeefdruktechniek.

Bespreek de mogelijkheden