Leger des Heils

Royal Delft steunt het Leger des Heils met een uniek verzamelobject

Het Leger des Heils en Royal Delft, twee organisaties met een bijzondere geschiedenis en een sterke verbintenis met de Nederlandse maatschappij, hebben de handen ineengeslagen.

Ter ere van het 135-jarige bestaan van het Leger des Heils in Nederland en de opening van het Majoor Bosshardthuis in Amsterdam, schonk Royal Delft begin juni een befaamde Tulpenvaas Piramide aan het Leger des Heils. De decoratie van de Tulpenvaas Piramide is tot stand gekomen in samenwerking met Abrona. Naast de bijdrage aan het jubileum van het Leger des Heils, heeft Royal Delft een Delfts Blauw miniatuur van het oudste stenen pand in Amsterdam aan de Oudezijds Voorburgwal 14 ontworpen. Dit bijzondere item is volledig in Delfts Blauwe stijl gedecoreerd. Het resultaat is een handgemaakt verzamelobject voor alle donateurs van het Leger des Heils waarmee zij de organisatie extra kunnen steunen.

 

Jouw aanschaf van een

MAJOOR BOSSHARDTHUIS MINIATUUR

draagt een extra steentje bij. Royal Delft doneert namelijk een deel van de verkoopprijs aan het Leger des Heils.

Elk aardewerk miniatuur (19 cm hoog) komt in een passende Royal Delft cadeauverpakking met certificaat van echtheid. De levertijd bedraagt 4-10 weken.

 

Steun het Leger des Heils

Leger des Heils