Johan Cruijff ArenA Remake

In 2021 introduceerde de Johan Cruijff ArenA in samenwerking met Royal Delft en ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van de ArenA een prachtig miniatuur van het stadion. Het overweldigende succes van deze ambachtelijke en gelimiteerde miniatuur heeft geleid tot de creatie van een ongelimiteerde remake van de ArenA.

Grootse herinneringen met ‘t kleinste stadion van Nederland

ArenA Remake

Deze prachtige remake is het ‘zusje’ van de in 2021 verschenen miniatuur. Een verkleinde versie op grotere schaal gemaakt met aangepaste decoratie. Door toepassing van 3D technieken konden de ontwerpers en de mallenmaker van Royal Delft een prachtig ontwerp ontwikkelen met alle mogelijk herkenbare elementen van het stadion, maar met de nodige abstractie om het uit een mal te halen als een echt ‘Delfts blauw huisje’.

 

Bestel de ArenA Remake vandaag!

ArenA Limited Edition: Uitverkocht

Speciaal ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de Johan Cruijff ArenA heeft Royal Delft in opdracht van de Johan Cruijff ArenA het stadion in Delfts Blauwe uitvoering ontwikkeld. Het ontwerp is speciaal voor het jubileum in gelimiteerde oplade gemaakt bij Royal Delft. Elk miniatuur is met de hand beschilderd, voorzien van het jubileum logo van de Johan Cruijff ArenA en uniek genummerd. Vanwege het grote animo is de Johan Cruijff ArenA niet meer beschikbaar.
 

Bent u geïnteresseerd in de zakelijke mogelijkheden voor de Johan Cruijff ArenA Remake, zoals bijvoorbeeld het toevoegen van een logo aan de onderkant? Neem dan contact op via sales@royaldelft.com.