Johan Cruijff ArenA X Royal Delft

Johan Cruijf Arena Royal Delft

Speciaal ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van de Johan Cruijff ArenA heeft Royal Delft in opdracht van de Johan Cruijff ArenA het stadion in Delfts Blauwe uitvoering ontwikkeld. Door toepassing van 3D technieken konden de ontwerpers en de mallenmaker van Royal Delft een uniek ontwerp ontwikkelen met alle mogelijk herkenbare elementen van het stadion, maar met de nodige abstractie om het uit een mal te halen als een echt ‘Delfts blauw huisje’.

Dit ontwerp zal speciaal voor het 25-jarig jubileum in gelimiteerde oplage worden gemaakt bij Royal Delft. Elk miniatuur wordt met de hand beschilderd, voorzien van het jubileum logo van de Johan Cruijff ArenA en uniek genummerd. Vanwege het grote animo is de Johan Cruijff ArenA niet meer beschikbaar.

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Johan Cruijff ArenA x Royal Delft? Laat hier jouw e-mailadres achter:

Blijf op de hoogte

Privacy(Vereist)
Johan Cruijf Arena Mal Royal Delft
Johan Cruijf Arena Schilderen Royal Delft
Johan Cruijf Arena Royal Delft

Met 3D techniek hebben de mallenmakers van Royal Delft een uniek ontwerp kunnen ontwerpen.

Elk miniatuur van de Johan Cruijff ArenA wordt met de hand beschilderd.

Johan Cruijff ArenA X Royal Delft.

Where history meets the future

Dat is het motto van het zilveren jubileum van de Johan Cruijff ArenA. Het is een jubileum waarin we terugblikken maar ook samen naar de toekomst kijken, met de ArenA in de rol van innovatief voorbeeld voor vele stadions overal ter wereld. Toen op 14 augustus 1996 de deuren van de – toen nog – Amsterdam ArenA voor het eerst open gingen, opende zich ook een uniek concept in de wereld van voetbal: dit was een voetbalstadion waar alles kon! Want niet alleen functioneert de ArenA als het huis van Ajax en het Nederlands elftal, het is ook het podium voor onvergetelijke concerten, de grootste artiesten en een cultuurtempel waar veel nieuwe evenementen zijn geboren. Een voetbalstadion, een living lab, een smart city, en een tempel van emoties ineen dus.

Johan Cruijff ArenA

Johan Cruijff ArenA x Royal Delft

Johan Cruijff ArenA (UITVERKOCHT)

Ø 13 x 9.5 x 5 154,00