Blue Friday Weekend

Exclusieve sale tijdens Blue Friday Weekend

Ons Blue Friday Weekend valt natuurlijk niet voor niets samen met Black Friday. Dat betekent dat je vanaf vrijdag in onze webshop én in onze Royal Delft winkels terecht kunt voor spectaculaire kortingen. In onze Flagshipstore is er een extra sale, waar Delfts Blauwe producten te koop zijn met kortingen tot wel 80%. Noteer dit weekend dus alvast in je agenda, want dit is dé gelegenheid om jezelf te trakteren op geweldige Delfts Blauwe producten.

 

Naar de webshop  

Onze favoriete handgeschilderde producten:

Feestelijke transfer producten:

Nog meer Blue Friday Weekend...

Speciale aanbiedingen

Vrijdag, zaterdag en zondag

Tijdens het Blue Friday Weekend zijn onze producten met korting te verkrijgen. In onze Flagshipstore is er een extra sale, waar Delfts Blauwe producten te koop met kortingen tot wel 80%.

Flagshipstore | Rotterdamseweg 196 | Open van 09.30 tot 17.00 uur

Brandstore | Markt 62-64 | Open van 10.00 tot 17.30 uur

 

Schilderworkshops

Zaterdag en zondag

Tijdens het Blue Friday weekend biedt het Royal Delft Museum op zaterdag en zondag twee tijdsblokken voor schilderworkshops aan. Je hebt de kans om je eigen prachtige bord of tegel te schilderen gedurende dit weekend. Zodra je tevreden bent met je kunstwerk, zorgen wij voor het glazuren en het afbakken. Je hebt de keuze om jouw Delfts Blauwe creatie te laten verzenden tegen een meerprijs, of je kunt ervoor kiezen om het persoonlijk op te halen.

Belangrijk: dit is géén inloopworkshop. Het is noodzakelijk om vooraf te boeken voor de schilderworkshop. 

Boek een schilderworkshop

Pablo Picasso, Lampvoet vrouw, 1955 © Succession Picasso, c/o Pictoright Amsterdam 2023, Bruikleen: John & Marine van Vlissingen Fine Arts, Fotografie: Erik en Petra Hesmerg

Picasso. Magische Keramist rondleiding 

Zaterdag en zondag 

Uiteraard ben je tijdens dit weekend ook van harte welkom in ons museum. Klik hier voor de openingstijden en tarieven.

Je Blue Friday Weekend-bezoek aan Royal Delft is pas compleet als je onze gloednieuwe tentoonstelling en prachtig vernieuwde museumzalen hebt bezocht! Op vaste tijdstippen (10.00, 13.00 en 15.00 uur) leidt een gids je door het museum en de Picasso-tentoonstelling.

Belangrijk: de flitstour is gratis, maar een geldig toegangsticket voor het museum is vereist.

Meer informatie

Speciaal voor kinderen

Zaterdag en zondag

Tussen 10.00 en 15.00 uur ben jij samen met jouw kleine kunstenaar van harte welkom voor een speciale Picasso workshop. In deze workshop worden kinderen geïnspireerd om een zelfportret te maken in Picasso-stijl om thuis aan de wand te hangen. Deze workshop is gratis te volgen op vertoon van jullie entreetickets voor het museum.

Daarnaast kunnen kinderen uiteraard het museum voor Delfts aardewerk ontdekken aan de hand van een uitgebreide audiotour. Voor de aller kleinste liggen er bij de receptie nog een speurtocht klaar.

*De korting is alleen geldig in het weekend van 24, 25,  26 en 27 november 2023. De volgende producten zijn uitgesloten: The Housebird, Tearbottles | The Vase Edition, Moooi collectie, ROYAL BLUE COLLECTION, Cadeaukaarten, Boeken, Tapijten van Woolstudio, Bas Meeuws prints, Black & White lijn, Paneel Meisterwerk, Astonia vaas, Schiffmacher Royal Blue Dragon Series en maatwerk producten. De korting geldt niet met terugwerkende kracht en is niet geldig op producten die niet op voorraad zijn.