Royal Delft voegt BLOOM Edition van ROYAL BLUE COLLECTION® toe aan eigen collectie

16 februari 2023

Per 1 januari 2023 heeft Royal Delft het exclusieve agentschap voor de Bloom Edition – ROYAL BLUE COLLECTION® voor de Benelux van InsideOut Luxury ontvangen en worden de kunstobjecten onderdeel van de vaste collectie van Royal Delft. ROYAL BLUE COLLECTION® vindt haar oorsprong in 2008 en is een samenwerking tussen interieurarchitect en kunstliefhebber Sabine Struycken en Royal Delft. De collectie bestaat uit verschillende maten keramische appels met prachtige Delfts Blauwe decoraties. Volgens de ideeën van Sabine Struycken ontworpen door een van de meester-schilders van Royal Delft. De appels zijn een kunstobject en verenigen traditioneel Delfts blauw in hedendaagse kunst.

 

Bloom Edition – ROYAL BLUE COLLECTION®

De handgevormde appels van de Bloom Edition variëren in grootte van een aandoenlijke 6 centimeter tot een robuuste 29 centimeter. Er is in elke woonkamer, kantoor of slaapkamer plaats voor dit unieke Hollandse object. De Delfts blauwe decoratie van de appel is, in overleg met Sabine Struycken, speciaal ontworpen door de meester-schilders van Royal Delft, geheel volgens de Hollandse traditie.

 

Uitbreiding samenwerking  

Commercieel directeur Jeroen Puyman is blij met de verdere verdieping van de reeds langdurige samenwerking: “Ik denk dat we elkaar in deze nieuwe situatie nog verder kunnen versterken en de gezamenlijke krachten goed gebundeld hebben. Beide partijen doen met deze uitbreiding van de samenwerking waar ze goed in zijn en blij van worden.” De Bloom Edition is vanaf nu verkrijgbaar via de Royal Delft webshop en voor onze Retail relaties.

 

Voor meer informatie: www.royaldelft.com/royal-blue-collection