Royal Delft breidt serviescollectie uit met BLUE Transition 

14 maart 2022

Blue Transition: artistic evolution on a plate

Vandaag lanceert Royal Delft haar nieuwste servies: Blue Transition. Een stijlvolle serviesserie bestaande uit 6 delen met eigen karakteristieke dessins. Bij de creatie van Blue Transition hebben de schilders en designers van Royal Delft gewerkt vanuit abstractie en hebben zij zich laten inspireren door een bloem; de iris. Blue Transition is een modern servies gemaakt voor dagelijks gebruik.

Het zesdelig servies Blue Transition oogt in zijn geheel als een speels en abstract kunstwerk. Ieder deel met zijn unieke decoratie en in zijn geheel verbonden door één bloem: de iris. Waar op het grote bord een sierlijk lijnenspel in de vorm van een iris is afgebeeld, is in de diepe kom een klassieke Delfts Blauwe versie van de iris verwerkt op de bodem en wordt de mok omarmd door een stelenboeket van irissen.

Alle 6 de delen van Blue Transition worden verbonden door een karakteristiek schilderwerk. De set werkt perfect als een in het oog springend element tijdens een gezellig koffiemoment, een feestelijke brunch, een eenvoudige lunch of het borrelmoment. Blue Transition is een echte mix en match serie die past bij de hedendaagse eettrends. Een stijlvolle serie voor elke dag, voor ieder moment.

Bekijk hier de serie