Ontvang 5% korting op jouw bestelling bij aanmelding voor onze nieuwsbrief! Meld je nu aan. 

Moooi en Royal Delft breiden samenwerking verder uit

15 maart 2023

Moooi x Royal Delft

De jarenlange samenwerking tussen Royal Delft en Moooi is per maart 2023 verder uitgebreid. Royal Delft verzorgt vanaf nu de wereldwijde distributie voor de keramische vazen van Moooi. Royal Delft is al geruime tijd fabrikant voor de Delfts Blauwe vazencollectie van Moooi. Tot voorkort werd deze collectie uitsluitend via Moooi verkocht. Nu Royal Delft van Moooi het exclusieve wereldwijde recht heeft verkregen om niet alleen de producten te produceren, maar ook op de markt te brengen zal de Delfts Blauwe Moooi collectie vanaf heden in de winkels en webshop van Royal Delft én wereldwijd in een aantal high-end interieurzaken en musea te verkrijgen zijn. Daarnaast zullen Royal Delft en Moooi de komende jaren de samenwerking verder uitbouwen en de collectie verder uitbreiden met toonaangevende ontwerpen en designs.

Uitbreiding samenwerking

Commercieel directeur Jeroen Puyman is enorm enthousiast over de hernieuwde vorm van de reeds langdurig partnership: “Het uitbouwen van onze samenwerking is zeker ook een aanleiding om onze activiteiten rondom Moooi te intensiveren en de collectie gezamenlijk verder uit te breiden. Ik denk dat beide iconische Nederlandse merken elkaar versterken en gezamenlijk de wereld verder over gaan reizen. Dit wordt een mooie inspirerende reis waarmee we interieurs blauw wit gaan kleuren.”

“Moooi en Royal Delft hebben een langdurige relatie die is gebaseerd op een gedeelde passie voor innovatie en vakmanschap. We zijn verheugd om onze samenwerking uit te breiden en enthousiast over de mogelijkheden die het zal bieden. We kunnen niet wachten om te zien dat onze ontwerpen over de hele wereld verkrijgbaar zijn.” Robin Bevers, CEO Moooi

Moooi x Royal Delft

De collectie bestaat uit 15 unieke interieur objecten, gedurfde vormen gecombineerd met klassieke Delfts Blauwe decoratie.  Ontwerpers als Marcel Wanders en Front hebben deze collectie verrijkt met prachtige eye-catchers. Alle items worden met de handgemaakt in het atelier in Delft, met oog voor detail en hoge kwaliteit. Binnenkort verkrijgbaar in onze winkels en bij onze retailers. Vanaf vandaag te bestellen via onze webshop. 

Voor meer informatie:

www.royaldelft.com/moooi-x-royal-delft/

www.moooi.com/nl/product/delft-blue-vases/