Geboortetegel nijntje

Geboortetegel nijntje

De nijntje collectie van Royal Delft breidt uit!

In 1955 wordt nijntje ‘geboren’. Tijdens een vakantie in Egmond aan Zee, vertelt Dick Bruna elke avond voor het slapengaan aan zijn oudste zoon een verhaaltje over een wit konijn dat in de tuin van het vakantiehuisje rondloopt. Dat konijn wordt de inspiratie voor nijntje. Het iconische konijntje dat inmiddels wereldberoemd is. Royal Delft maakt sinds 2002 exclusieve Delfts Blauwe handgemaakte producten voor nijntje en breidt nu de collectie uit!

 

Gepersonaliseerde nijntje geboortetegel

Nieuw in de nijntje collectie van Royal Delft is de geboortetegel die met een transfertechniek gemaakt wordt én gepersonaliseerd kan worden. Er zijn zes verschillende ontwerpen van de nijntje geboortetegel die te personaliseren zijn met een naam en de geboortedatum. De nijntje geboortetegel is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen twee iconische Nederlandse merken met wereldfaam: Royal Delft en nijntje.

 

 

 

 

Bekijk hier de nijntje geboortetegels

Geboortetegel nijntje bal

Geboortetegel nijntje

Bijzonderheden

De gepersonaliseerde nijntje geboortetegels zijn handgemaakt in de fabriek van Royal Delft doormiddel van een transfertechniek. Het is niet mogelijk om na bestelling nog wijzigingen door te voeren in de persoonlijke teksten. Let daarom extra goed op de tekst die je invult en houd rekening met een levertijd van circa drie weken.